View Single Post
Παλιό 20-04-2010, 03:01
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: Προωθηση του forum μας

φιλε μου ΧΑΡΛΕΑ <<ασχετο,αλλα λατρευω τις harley απο πιτσιρικι>>,σωστο το μηνυμα σου ομως να συμπληρωσω και κατι.δεν ειναι ολα τα clubs το ιδιο,πιστεψε με εχω φαει αμετρητες ωρες σε site <<clubs>> μοτοσυκλετων κι ομως την ζεστασια που χω δει εδω μεσα δεν την εχω συναντησει σε αλλο club του χωρου,και μιλαω για 3-4 sites που εχω προσεξει οτι γινεται ενα αλαλουμ γενικα,στο gs forum το θεμα εχει ξεκινησει πολυ καλα και βαδιζει με σωστα βηματα,η δημιουργια του εχει γινει απο σοβαρους ανθρωπους απο οτι καταλαβαινω και δυσκολα πεφτω εξω και υποστηριζεται κι απο πολλα μελη που εχουν ερωτα με το ειδος της μηχανης.
σαν Γιαννης δεν θα πω οτι ειμαι ο ταξιδιωτης που εχω κανει ταξιδια σε ηπειρους,οχι,δυστυχως...ακομα...τουλαχιστον οχι σε δρομολογια εκτος ελλαδας με μοτοσυκλετα,μπορει απο πιτσιρικας να ειχα μηχανη ομως δεν ειχα την τυχη και την παρεα να κανω καποιο τετοιο ταξιδι,ουτε καν στην Κρητη.μονος παντα πηγαινα,με συνεπιβατη φυσικα.
ειμαι 28 ετων και δοξα το Θεο,θελω να πιστευω πως εχω πολλα χρονια ακομα να πραγματοποιησω ονειρα που στηριζοντε στο παθος μου για τους 2 τροχους.
οσο για τα ταξιδια,πολλοι το θελουν ομως λογω υποχρεωσεων πολλων δυστυχως εχει πεσει απαγορευτικο.και ειδικα οικονομικου θεματος οπου αυτο ειναι και αλλο θεμα.σοβαρο μαλιστα καθως μερα με την μερα βλεπουμε που βαδιζουμε.
αλληλοστηριξη θα υπαρξει και ειμαι σιγουρος,κι αυτο ειναι κατι που χτιζεται και γινεται με τον καιρο.
αλλα πανω απο ολα σημασια εχει το οτι ημαστε ολοι μια οικογενεια και το πιστευω αυτο,ακομα και οι νεωτεροι και πιο φοβισμενοι στον χωρο θα κανουν σιγα σιγα το βημα και για ταξιδια και για υποστηριξη ο ενας στον αλλον.
οσο δε για τις αντιπροσωπειες σιγουρα δεν ειμαι ο ειδημων για να απαντησω στο ερωτημα αυτο,ομως δεν ειναι και κατι το πολυ ευκολο και σιγουρα μια τετοια συνεργασια θα πρεπει να εχει και το αναλογο αντικρυσμα και σαφως συμμετοχη μελων,ειτε για ομαδικες αγορες,ειτε για οτιδηποτε,αλλιως ειναι κριμα να γινει μια συνεργασια με μικρη διαρκεια ζωης γιατι γι αυτην την συνεργασια θα τρεξουν ατομα του site και θα δυσκολευτουν με τις αντιπροσωπειες η τα οποιαδηποτε αλλα καταστηματα.και πιστεψε με δεν ειναι κι ευκολο να τρεχεις προσπαθωντας να κανεις οτι μπορεις καλυτερο για τα μελη του οποιουδηποτε site που εχεις η στηριζεις.

Last edited by taksidiotis; 20-04-2010 at 03:10.
Reply With Quote