Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Θα με ενοχλούσε και μένα πολύ να έβαζα μία αγγελία και να μου έλεγε κάποιος που δεν έχει σκοπό να την αγοράσει ότι την πουλάω ακριβά και να κατεβάσω την τιμή, ή να την ανεβάσω και να μην την σκοτώνω. Δόξα το Θεω, υπάρχουν χιλιάδες θέματα στο φόρουμ όπου εκτός των αγγελιών μπορεί ο καθένας να αγορεύσει και να πει τη γνώμη του, την αντίρρησή του, να επιβραβεύσει, να κρίνει και ότι άλλο θέλει. Ή να πει αυτό που θέλει στον πωλητή με πμ για να μην του δυσφημίσει την αγγελία. Αλλιώς του κάνει τον έξυπνο και είτε έχει πρόθεση είτε όχι, τον κάνει να αισθάνεται άσχημα και να δυσφορεί χωρίς ο πωλητής να τον έχει θίξει στο ελάχιστο.
Επίσης αν κάποιος δεν έχει σκοπό να την αγοράσει και του δημιουργούνται απορίες γιατί του κάπνισε του πωλήτη να βάλει εδώ την αγγελία του διαφορετικά από ότι την έβαλε σε άλλα φόρουμ, με ένα πμ είναι πολύ πιθανότερο να πάρει την απάντηση για την οποία καίγεται, παρά δημοσίως.
Είναι σίγουρο ότι τον υποψήφιο αγοραστή, τίποτε από τα παραπάνω δεν τον ενδιαφέρει, παρά μόνο η αυτή η μοτοσυκλέτα και η κατάστασή της.
|
Σεβαστή η άποψή σου φίλε μου,αλλά σκέψου ότι την αγγελία διαβάζουν και άλλοι ανενημέρωτοι συμφορουμίτες που θα πρέπει να ξέρουν ότι η μηχανή δεν κοστίζει πλέον 21500€ και ότι ο ιδιοκτήτης είναι αξιότιμο μέλος του φόρουμ οπότε έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη (η μοτο είναι και μακρυά βλέπεις).Πέραν τούτου μπορείς να διαπιστώσεις σχεδόν σε όλες τις αγγελίες μου (ειδικά για το κράνος σύστεμ 5) υπήρξαν σχόλια για τη τιμή και το σημερινό κόστος του κράνους και μάλιστα μερικά λάθος.Δεν αντέδρασα με πικρόχολα σχολιαγιαυτό και σεβάστηκα τη γνώμη του κάθε φίλου.Δεν μπορείς δε να ξέρεις αν πραγματικά ενδιαφέρομαι για τη μηχανή καθόσον φίλος μου παρακολουθεί την αγγελία για να εκδηλώσει ενδιαφέρον όταν το κρίνει σκόπιμο.Εάν δεν κατάλαβε κάποιος το λόγο παρέμβασής μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Πάντα φιλικά εύχομαι να γίνει μιά συναλλαγή ευχάριστη και για τα 2 μέρη.