View Single Post
Παλιό 20-04-2010, 19:17
abalerno Ο/Η abalerno βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: Μυτιλήνη
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ???

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μονον αυτά? εεεε, ενταξει λιγα ειναι, εχεις καιρό και για τα υπόλοιπα!! GS ειναι και ως εκ τουτου......μην χαλαρωνεις!!!!

Σημ 1. Κε Κωστα (GS maniac) βλέπεις ποσο τυχερός εισαι μεσα στα 75000κμ σου??? Κι ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!!

Σημ 2. Αχρειαστος να ειναι αλλα μαλλον πρέπει να παρω εργαλειοφορο το Σ/Κ στο Ταιναρο!!!!!

Σημ 3. φιλε ''abalerno'' αν εισαι οπαδος του ''λαδια καθε 12000 και σερβις καθε 24000-42000 (Yamaha)'' και αν σου δημιουργουν αγχος και στενοχωρια τα τερτιπια της GS η λυση ειναι δωσε την να ξεμπερδευεις!! Ομως οτι και να παρεις Varadero, Vstrom, tiger, Tenere 1200 η αισθηση και τα φρενα της GS ισως και να σου λήψουν!! Για το Varadero π.χ. αν δεν βαλεις τουλαχιστον ενα σετ ελατηρια στις αναρτησεις εμπρος-πισω τοτε θα πρέπει να εισαι πολυ χεράς για να στριψεις πραγματικα γρηγορα!!!!
Οχι οτι τα άλλα δεν ειναι καλα και δεν εχουν κορυφαια αισθηση και φρενα αλλα το GS όπως και να το κανουμε ειναι 1-2 σκαλια παραπανω σε αυτά τα δύο!! Στο λεω εγω που αν διαβασεις τα ποστ μου και τις κριτικες μου στην Γερμανιδα θα καταλαβεις.....!!!!!
Έχω αλλάξει και άλλα πράγματα αλλά μέσα στην εγγύηση! Τώρα που πληρώνω μου κακοφαίνεται! Να την δώσω για 8000-9000 χιλίαρικα δεν την δίνω. Και τί να πάρεις μετά! Η αλήθεια είναι οτι το GS με έχει καλομάθει όσον αφορά το θέμα οδική συμπεριφορά και τα κριτήρια είναι πολύ ψηλά για να πάρω Varadero, Vstrom κτλ. Για κανα street, sport touring, το σκέφτομαι αλλά που να το πας στο νησί?? Μόνο ταξίδια? (να μου πεις και με το GS αυτό κάνω πάνω κάτω!)

Όλοι οπαδοί του "βάζω βενζίνη-λάδια και τέλος" είμαστε αλλά δυστυχώς δεν μας κάθεται με τα ευρωπαικά! Είπαμε JAPAN!

Τώρα τί να κάνω?? Να το αφήσω να "κοπανάει" και δεν τρέχει τίποτα ή θα πάρω και το σασμάν στο χέρι μετά?? Έστω οτι είναι ο άξονας μπισντιρεκ πρέπει το GS να ανοιχτεί άμεσα ή με πέρνει να το αφήσω μέχρι την αλλαγή του δίσκου??
Reply With Quote