View Single Post
Παλιό 20-04-2010, 22:53
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Πωλειται BMW R1200 RT Μοντ. 07/2009

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
βασικά όλοι ήμαστε σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο γιατί έχουμε ένα κοινό όραμα την μοτοσυκλέτα και όσον το δυνατόν καλύτερα την διάδοση του μοτοσυκλετισμού, θεωρώ ότι μέσα από αυτό το φόρουμ όλοι "κερδίζουμε" γνώσεις, οδηγική εμπειρία, φίλους και πολλά άλλα, δεν είναι λίγο άδικο να χαρακτηρίζουμε συμφορουμίτη μας (κακοήθειες) όταν δεν τον ξέρουμε και γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι από μια άψυχη παράγραφο να βγάζουμε συμπεράσματα ;
είναι λογικό να κάνουμε χρήση της δημοκρατίας που έχουμε και να δημοσιεύουμε τις σκέψης μας, τους προβληματισμούς μας, αλλά να αποδεχόμαστε και τον αντίλογο την διαφορετική σκέψη και πιστεύω του διπλανού μας, χωρίς να φτάνουμε σε ακρότητες και πολλές φορές σε κατάχρηση της δημοκρατίας του λόγου (είτε αυτός είναι γραπτός ή προφορικός).
τον αγαπητό georgkosta δεν είχα την τύχη να προλάβω να τον γνωρίσω από κοντά και έχοντας ακούσει από πολλούς φίλους τα καλύτερα για αυτόν σέβομαι την επιλογή του, συμφωνώ όμως με τον gsmaniac στο ότι δεν πρέπει να επιτρέψει να συνεχιστεί αυτή η αψιμαχία με λόγια ......
Κι εμένα τα ίδια μου έλεγαν όταν ήταν να πουλήσω το αγαπημένο μου Fazer 1000, το είχα σένιο λέμε και τους έλεγα πάρτε το γιατί θα το δώσω σε έμπορο και θα το πληρώσετε ενα 500άρικο περισσότερα, και να το μακρυ του ο ένας και να το κοντό του ο άλλος Ελληνάρας...Τελικά έμπορος το πήρε γιατί εγω καψουρεύτηκα το μωρό μου και οι Ελληνάρες δε βάζουν μυαλό, το τραβάνε μεχρι κακοήθειας το παζάρι..Όλοι νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με λιγουράκια...
Reply With Quote