View Single Post
Παλιό 21-04-2010, 10:11
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: απλή ή super αμόλυβδη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 Εμφάνιση μηνυμάτων
Nα πω και εγώ σήμερα τι έγινε...
Βάζω βενζίνη σε ένα πρατήριο και με ρωτά απλή ή VP?
Του λέω απλή. Μου λέει θα σου βάλω VP γιατί μια φορά την εβδομάδα ο ιδιοκτήτης την δίνει όσο την απλή.
Σκέφτομαι (παιδιά σκέφτομαι και καμιά φορά, δεν κάνω μόνο απερισκεψίες) ότι από τα λεγόμενά τους τα κέρδη τους είναι μικρά, κάποια λεπτά δηλ. Έχει αν δεν κάνω λάθος καμιά 10αριά λεπτά διαφορά η VP με την απλή. Τα κέρδη λίγα. Τώρα είναι κάποια πολιτική της εταιρίας π.χ. της shell? Μπαίνει τόσο μέσα το πρατήριο?? Ή τελικά είναι μια απλή βενζίνη και η VP???
Σας έβαλα σ σκέψεις τώρα .
Πάντως αν είναι κάποιο μέλος εδώ που είναι πρατηριούχος ή ξέρει τι γίνεται με τις εταιρίες, θα ήθελα να τον ακούσω...

υστ. Γιώργο Ρ είσαι εδώ?

εμενα παλι μου ερχεται καθε εβδομαδα ενα sms.......<<ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΧ/ΧΧ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΧΧΧΧΧ V-POWER ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ!ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΧΧΧΧ>>>>

Αντε και την εβαλα την πρωτη φορα.......ιδιαιτερη διαφορα , δεν ειδα...

ασχετο....αλλα το μονο που εχω παρατηρησει τις τελευταιες εβδομαδες.....(ισως απλα ετυχε) βαζω οσα λίτρα περιπου υπολογιζω οτι εχω καψει.....ειναι τυχαιο...ή αρχισαν να σοβαρευονται????

για να ειμαι ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ.....παλι ΚΛΕΒΟΥΝ......αλλα ΛΙΓΟΤΕΡΟ---ΑΙΣΘΗΤΑ ΛΙΛΟΤΕΡΟ-----εκτος αν η χοντρουλα μου αποφασισε απο μονη της να κανει διαιτα και δεν μου εχει πει τίποτα....
Reply With Quote