View Single Post
  #3  
Παλιό 03-03-2009, 11:11
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Μηνύματα: 84,759
Προεπιλογή Απάντηση: Facebook..........«Δημοψηφίσματα».. .....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από VILLY Εμφάνιση μηνυμάτων
Rico μου, με αφήνει παγερά αδιάφορο το τι θα κάνει ο κύριος ... πως τον είπες....
Facebook .... just not for me!

Βρε παιδιά τι έχει γίνει με το facebook. Εγώ στην εφημερίδα αναγκάστηκα να βάλω απαγόρευση στο router για το facebook. 4 θέσεις εργασίας γυναικών και μια ανδρός, ήταν όλη μερα με ανοιχτό το facebook.
Κρίνω ότι μπορεί να έχει και τα θετικά του αλλά από ένα σημείο και παιδιά... είναι αρρώστια, εθισμός.
Δηλαδή αγώνας για να κάνουμε φίλους από το ίντερνετ, να βρούμε γκόμενο/α στο ίντερνετ και όλα τα cyberg κατάλοιπα.
Οχι βρε παιδιά. Για να βρώ κοπέλα κάποτε, της έκανα καμάκι, μετά την πήγαινα σινεμά, ύστερα καμια παραλία, το βράδυ ντίσκο και μετά από καμιά βδομάδα - αλλά ίσως και μήνα μπορεί να την έβλεπα και σε οριζόντια θέση! Αλλά όλα αυτά, το άρωμα της αλμύρας, η δροσιά από το ξημέρωμα στην ανατολή του ηλίου και εσύ έξω πάνω στο χορτάρι διπλωμένος από το κρύο και ας ήταν Αύγουστος, η προσμονή και όλα τα υπόλοιπα ήταν αυτά που μας έκαναν αυτό που είμαστε σήμερα. Άνθρωποι με ευαισθησίες.

Ετσι είναι φίλοι μου. Όλα τα υπόλοιπα είναι κατάλοιπα από σαπουνόπερες και new way μορφές κοινωνικότητας που μοναδικό σκοπό έχουν να κλείσουν τον άνθρωπο σπίτι, πίσω από 2 κουτιά (tv & Pc) και να τους περνάνε τα μηνύματά τους.

Νο θενκς!! Ούτε και τα παιδιά μου.


__________________
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων,
ο έξυπνος ... του εαυτού του,
αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!
Reply With Quote