View Single Post
Παλιό 22-04-2010, 23:29
Capitain Ο/Η Capitain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Πειραιάς
Μoto: 2005 R1200RT
Προεπιλογή Απάντηση: Τελικά δεν έχουν άδικο κάποιοι που μας θεωρούν ψώνια!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis Εμφάνιση μηνυμάτων
νομιζω οτι ειναι δικαιωμα του καθενους το πως γουσταρει να ειναι η μηχανη του,ειτε με τριπλετα ειτε με 10 βαλιτσες...δεν αφορα κανεναν,ειναι το πως βολευει τον καθεναν.
κι εγω καποτε χωρις τριπλετα παρα μονο με μπαγκαζιερα τυχαια ακουσα ενα σχολιο στον δρομο,στα φαναρια συγκεκριμενα.ημουν και φορτωμενος λιγο και του πα να κανει στην ακρη να του εξηγησω με τον τροπο μου για το αν ειμαι ψωνιο η οχι,ε,λοιπον απο τοτε δεν νομιζω να το χει ξεχασει.ημουν απολυτα καταννοητος.
εχει βρεθει ο καθε γιαπης και μιλαει για τον καθε ανθρωπο που παει και δινει μια μικρη περιουσια για να παρει το ονειρο του,ναι υπαρχουν και καποιοι που το κανουν για την φιγουρα τους,και πανε και παιρνουν θηρια και μετα στα βενζιναδικα βαζουν 3 ευρω ισα για να τους παει σπιτι τους,ομως υπαρχουν και καποιοι αλλοι που ειναι και πολλοι που πανε και ψωνιζουν την αγαπη τους,τον νταλκα τους,το ονειρο τους.και το φορτωνουν οπως τους γουσταρει κι οποτε τους γουσταρει.και δεν το περνουν για την μαπα κανενους,τα σκανε με τον κοπο τους και την παιρνουν γι αυτους.
Κι εγώ είδα μπροστά μου έναν τυπάκο με ένα LT/RTμε βαλιτσες, και ξεκινάμε απο το φαναρι και πάει να χωθεί ανάμεσα στα αμάξια, βλέπω εγώ οτι δε χωράει, λέω θα κόψει, και πάει με κεφι λεμε, και σφηνώνει τις βαλίτσες ανάμεσα στα αμάξια...
Κατέβηκε το παλικαρι και η μηχανή έμεινε ΟΡΘΙΑ...
Τις είχε ξεχάσει....
Reply With Quote