View Single Post
Παλιό 24-04-2010, 16:50
apostolis gk Ο/Η apostolis gk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: n.iraklio
Προεπιλογή Απάντηση: Μάθετε τα δικαιώματα που έχετε σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος και προ

φίλε mark, πολύ χρήσιμα αυτά που γράφεις και νομίζω ότι ισχύουν για την περίπτωση μου. Συγκεκριμένα τον Νοε. 08 αγόρασα μια ελαφρώς μεταχειρισμένη 1200 gs adv του 08, από αντιπροσωπεία στην οποία είμαι πελάτης απότο 93. Τον Φεβ. του 10, η πίσω ηλεκτρική ανάρτηση έχασε όλο το υδραυλικό και μετά από επίσκεψη στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, κρίθηκε ΕΚ/ΕΝ και έγινε η παραγγελία νέας, καθόσον ίσχυε ακόμη η αρχική εγγύηση της μηχανής.Έως τώρα εκκρεμεί η άφιξη της ανάρτησης λόγω .........μη ύπαρξης stock ανταλλακτικού στην αντιπροσωπία που την αγόρασα, στην bmw hellas και στη bmw motorrad γερμανίας. Ο λόγος που προβάλλεται από την αντιπροσωπεία είναι ότι η bmw μάλλον θα αλλάξει υποκατασκευστή και οσονούπω θα αποστείλει το ανταλλακτικό... και έως τότε ουδείς από την αντιπροσωπεία και την bmw hellas μπορεί να διαθέσει έστω ένα funduro για να πηγαίνω στη δουλειά μου, μέχρι να επισκευαστεί η ανάρτηση.Προσπαθώ να παραμείνω κόσμιος, παρόλο που σκέφτομαι ότι έχω δώσει 16500Ε χωρίς καθυστέρηση και εδώ και τρεις μήνες δεν μπορώ να κυκλοφορήσω τη μηχανή μου, αλλά και δυσκολεύομαι αφάνταστα στις καθημερινές μου μετακινήσεις.Μου άνοιξες τα μάτια και νομίζω ότι το λιγότερο που έχω να κάνω είναι να ζητήσω υπαναχώρηση της σύμβασης. Ποιά είναι η αποψή σου;
Reply With Quote