Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko
Εάν είναι να πάρεις bmw μηχανή και να την κρατάς στο γκαράζ για να μην την λιώσεις, νομίζω είναι τζάμπα τα λεφτά που έδωσες. Οι μηχανές αυτές είναι κατασκευασμένες για να κάνουν δουλειά πάσης φύσεως. Μην ξεχνάμε αυτές που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα μετά από 40 ή και 50 χρόνια σκληρής μεταχείρισης και με μηδαμινά service.
|
κι εγω ειμαι της αποψης οτι και οι μεγαλες μηχανες κανουν τα παντα και μαλιστα χωρις ιδιαιτερο κοπο ακομα και στην πολη.
αυτα τα περι ταλαιπωριας μεσα στην πολη τα ακουω βερεσε,ενταξει,μπορει να πατας περισσοτερες φορες τον συμπλεκτη και να εισαι με 1η 2η αντε και 3η συνεχεια ομως μια χαρα εκτελουν και χρεη σκουτερ οι μεγαλες μηχανες.
με αυτη την λογικη θα πρεπε να την εχω μεσα κλεισμενη και σκεπασμενη βεβαια μην τυχων και φτυσει κανενα μυγακι πανω της.

δεν παει ομως ετσι,και στο κατω κατω αν καποιος θελει πραγματικα να ειναι ευκινητος μεσα στην πολη και να κανει σφηνες σαν φιδι μεσα στην κυκλοφορια τοτε δεν παιρνει mega scooter αλλα κανενα παπακι που ειναι και η σωστοτερη λυση.
οπως χωνομαι με το tmax το ιδιο χωνομαι και με το gs και μαλιστα καποιες φορες καλυτερα λογω υψους.
το δικο μου καλος η κακως εκτελει χρεη και για scooter αλλα και για εθνικη οδο.τα κανει ολα απλα και χωρις κανενα παραπονο.