View Single Post
  #30  
Παλιό 26-04-2010, 03:02
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Μηνύματα: 3,720
Προεπιλογή Απάντηση: Ατυχημα με μοτο BMW στα Γιαννενα.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giotis Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ξέρω για το Ηράκλειο, αλλά στη Αθήνα μια κλήση είναι μισός μισθός κάθε φορά και δεν είναι τη πλήρωσα και καθάρισα, την άλλη μέρα μπορεί να χάσεις και τον υπόλοιπο μισό. Συν ότι για κάποιες παραβάσεις χάνεις για μέρες δίπλωμα και άδεια.
Εκτός και αν η ιδιοτητά σου νομίζεις ότι σου δίνει ασυλία ή αν νομίζεις ότι εχεις μπαρμπα στη Κορώνη. Στην Αθήνα αυτά δεν περνάνε ειναι τόσοι οι Αστυνομικοί που μπορεί να σε σταματήσουν και δεν είναι αρκετό να μην είσαι κάγκουρας.
κοιτα,κι εδω εχουν σφιξει τα πραγματα ομως τουλαχιστον εδω ειναι δυσκολο να σε σταματησουν αμα σε δουν κυριλε και με κρανος εννοειται.παντως δεν θεωρω καγκουρια να μην εχει καποιος πινακιδα και σιγουρα το προβλημα ειναι αυτουνου που δεν φοραει την πινακιδα στην μηχανη του κι οχι του γυρω κοσμου.ο καθενας εχει τα πιστευω του...και κλησεις πλεον δυσκολα σβηνοντε.
το πιο γελοιο παντως προστιμο ειναι του κρανους συν τους 5 ποντους που καθιζουν κι απο πανω...
σωστο ειναι να φοραμε κρανος,δεν αντιλεγω,ομως το προστιμο δεν ειναι επειδη τους νοιαζει το κεφαλι μας αλλα για τα ομορφα ευρουλια συν του οτι κοβουν και τα 5 ποντακια.ε,ελεος δηλαδη,για να ξαναδινουμε διπλωμα να εισπρατει και παλι το κρατος
Reply With Quote