View Single Post
Παλιό 27-04-2010, 17:23
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Το ΠΙΣΤΕΥΩ των Χαρλεάδων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
Και κάποια <ΤΡΑΚΤΕΡ> της BMW έχουν ιμάντα αν δεν με απατά η μνήμη μου....... Τα οποία εγώ έμαθα να ΣΕΒΟΜΑΙ απόλυτα..... και υπκλείνομαι σ΄ αυτά.....
Και μάλλον η παροσία μου σε αυτό το Forum έχει ΚΑΙ αυτό το σκοπό..... Να σας εμπνεύσει να σέβεστε την ΙΣΤΟΡΙΑ τους για αυτό που καβαλάτε, να το ΣΠΑΤΕ, να το ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ και γενικώς να του ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, γιατί γι΄ αυτό φτιάχτηκε και όχι για ΜΟΣΤΡΑ και καφέ στο Κολωνάκι..... Λέεεεμε τώρα....
Κατ' αρχήν πιστεύω να μην τσιμπάς, να καταλαβαίνεις ότι κάνουμε πλάκα, γράφουμε με πολύ καλή διάθεση και ενδιαφέρον, τις γουστάρουμε τις Harley, υποκλινόμαστε σε όλους τους μηχανόβιους ό,τι και να καβαλάνε (με τα Varadero υπάρχει ένα ψιλοπροβληματάκι, αλλά το παλεύουμε!) και ότι ετοιμαζόμαστε να έρθουμε στην Πάτρα!
(Το μηχανάκι στο Capitol, δεν είναι δικό μου! )

Όσο για το σεβασμό και την ιστορία, κάνε και μία βόλτα από την ενότητα των παλαιών θεμάτων του φόρουμ που έφτιαξε ο συνονόματός σου Λεοντόκαρδος και θα μας δεις και εκεί. Θέμα ασέβειας δεν τίθεται για καμμία μοτοσυκλέτα και είναι αρκετοί εδώ μέσα που και τα σπάνε και τα ταξιδεύουν!

Το BMW=boxer που καβαλάω και το θεωρώ BMW και όχι Rotax κλπ. το έχω κάνει φύλλο και φτερό, μα ιμάντα δεν είδα να έχει!

Και επειδή σου αρέσουν τα βιντεάκια και τα νίκελα απ' ότι έχω καταλάβει, δες το!

Reply With Quote