28-04-2010, 09:30
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Δράμα
Μoto: BMW R1200GS '04
|
|
6ήμερο οδοιπορικό Δράμα-Ταίναρο
Τέλη Μαΐου ξεκινάω από Δράμα με 2 κολλητούς για να κατεβούμε μέχρι Καλαμάτα σε ένα φίλο και επιστρέφουμε Δράμα μετά από 6 ημέρες έχοντας κάνει συνολικά 2.000+ km.
Το δρομολόγιο στην τελική του μορφή σας το παρουσιάζω για τυχόν επισημάνσεις και υποδείξεις από όσους γνωρίζουν ωραία μέρη και δρόμους που θα έπρεπε να ακολουθήσω η να επισκεφθώ στο διάβα μου.
Τα στάνταρ είναι: (καταρχήν ότι θα έχουμε μαζί μας σκηνή και sleepybag! )
i. πρώτη διανυκτέρευση στην Θεσσαλονίκη για έναν γάμο στον οποίο πρέπει να πάμε (ύπνο σε κάποιο φθηνό ξενοδοχείο της πόλης με κλειστό πάρκιν, το οποίο δεν έχω κλείσει ακόμα οπότε αν κανείς εκ Θες/νίκης ξέρει κανένα ας μου πει)
ii. δεύτερη δ/ν στην Λευκάδα στην αυλή γνωστού σπιτιού, ύπνος στην σκηνή
iii. 3 και 4 δ/ν στην Καλαμάτα στο σπίτι του φίλου
iv. Την δεύτερη μέρα στην Καλαμάτα λέμε να κάνουμε ένα mini tripμέχρι το Ταίναρο το οποίο παίζει πολύ τον τελευταίο καιρό στο forum και κάπως ζήλεψα
v. Στον γυρισμό θα ανεβούμε από Βυτίνα και θα βγούμε Αίγιο που θα θέλαμε να περάσουμε με το καράβι απέναντι, αλλά θα εξαρτηθεί από τα δρομολόγια και το τι ώρα θα φτάσουμε, εναλλακτικά Ριο-Αντίριο
vi. Για δ/ν υποψήφια είναι το Γαλαξίδι και η Ιτέα, ανάλογα με το που θα βρούμε μια καλή ζούλα-παραλία για να στήσουμε την σκηνή.
vii. Μετά Λάρισα σε έναν άλλο φίλο με τον οποίο θα τραβηχτούμε προς Αγιά-Βελίκα-Ρακοπόταμο, μέρη όπου θα απολαύσουμε βραδινό μπάνιο σε απομονωμένη παραλία με φωτιά και καλή παρέα. (ύπνος στην παραλία)
viii. Αναχώρηση την επόμενη μέρα για Δράμα.
Αυτό είναι εν ολίγοις το πρόγραμμα. Οποιαδήποτε πληροφορία, ακόμα και για πράγματα που μπορεί να χρειαστώ για το ταξίδι, είναι δεκτή.
Last edited by sakis656; 28-04-2010 at 09:36.
|