View Single Post
Παλιό 28-04-2010, 10:39
allen Ο/Η allen βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1200
Προεπιλογή Απάντηση: τακάκια GSA 1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yamdoc Εμφάνιση μηνυμάτων
Χθες πηγα το νεο μου μωρο για εναν ελεγχο στον Παναγιωτοπουλο μιας και τη μηχανη την πηρα μεταχειρισμενη με 2 μηνες εγγυηση ακομα και ειπα κατσε να δω μηπως χρειαζεται κατι τωρα που ειμαστε για 2 μηνες ακομα στην εγγυηση! Μιας και ο πεθερος μου εχει ηλεκτρολογικο υλικο αυτοκινητων και ειναι και ντιλερ της bosch ρωτησα τον μαστορα εκει αν με καλυπτει απο τα ηλεκτρικα κατι απο τα ανταλλακτικα του πεθερου μου σε μελλοντικη περιπτωση βλαβης. Και βεβαια μου λεει!!!!! Η μαμα μιζα ειναι valeo!!!! Και ερωτω λοιπον γιατι να μην βαλω την valeo του πεθερου μου που ειναι σιγουρα παρασαγκας φτηνοτερη απο τη valeo της bmw αφου ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα?? Οσο για τα τακακια οταν ειχα το tdmακι μου εβαζα μαμα, αλλα ειχαν 37 ευρω το ζευγαρι!!!!!!!! 250 ευρω τα τακακια ειναι απιστευτη κοροιδια!!!!!!!!!! Πληρωνεις μονο το ονομα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!!!!
Εννοειται brembo θα βαλω!!!!! Και θεωρω αυτον που θα βαλει τα μαμα με 250 κοροιδο!! (χωρις παρεξηγηση)
Πριν καποια χρονια χαλασε η μιζα μου στο αυτοκινητο(megane coupe) και η αντιπροσωπεια μου ζηταγε 850 ευρωπουλα!!!!! Της valeo η μιζα εν τω μεταξυ! Μου εδωσε ο πεθερος μου μιζα (την οποια δεν πληρωσα εννοειται) της bosch η οποια αν πληρωνα θα κοστιζε 180 ευροπουλα και ειναι πολυ πολυ καλυτερη της valeo!!!!!!!! 850-180=670 ευρω!!! ΕΕΕΕΕΛΕΕΕΟΣΣΣΣ!!!!!!
Reply With Quote