View Single Post
Παλιό 28-04-2010, 12:52
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Πολεμική Αεροπορία «Λευκή απεργία» από τους πιλότους

να μην είμαστε υπερβολικοί......
μέχρι τώρα, τα βάρη και τις λαλακίες της κάθε κυβέρνησης, τα τελευταία 35 χρόνια, τα πληρώνουν αυτοί που δεν είχαν "άκρες" να αποφύγουν τη δαγκάνα της φορολογίας....
Θέλω να πώ ότι, όποτε πήγαιναν να κόψουν πχ στους εφοριακούς επιδόματα, αυτοί απειλούσαν ότι θα έκλειναν τις εφορίες και το Δημόσιο δεν θα είσπρατε φόρους.
Όταν πήγαιναν να μαζέψουν τα ασυμμαζευτα στη ΔΕΗ, οι ΔΕΗτζήδες κατέβαζαν τους διακόπτες.
Όταν ήθελαν να βάλουν χέρι στους τελωνειακούς, αυτοί έκλειναν τα τελωνεία.
Όταν έβαζαν χέρι στις υπερβολές των αγροτών, αυτοί έκλειναν τους δρόμους.
Χέρι στην Ολυμπιακή ? καθήλωναν τα αεροπλάνα.....
Οι παραπάνω χαριτομενιές μας φέρνουν σήμερα να πρέπει να κατεβάσουμε παντελόνια, όχι όμως 1/4 των εργαζομένων όπως γινόταν μέχρι σήμερα αλλά όλοι.
Δέχομαι το ότι οι μεν πιλότοι παίζουν τη ζωή τους για μια ιδέα και οι δε γιατροί εκτελούν λειτουργημα αλλά επιτρέψτε μου.....όλοι μας προσπαθούμε για το ίδιο αποτέλεσμα. Να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας και να εξασφαλίσουμε τα παιδιά μας...
Να μην ξεχνάμε λοιπόν ότι για πολλά πολλά χρόνια κάποιοι ζούσαν με προνομιακούς μισθούς και επιδόματα.
Και εγώ θεωρώ ότι αμείβομαι λιγότερο απ' ότι προσφέρω αλλά δεν είχα ποτέ τη δύναμη να απαιτήσω κάτι καλύτερο.
Να μην παραπονιόμαστε, θα μπορούσαμε παλαιότερα να είμαστε πιο προνοητικοί και προτιμήσαμε τον ωχαδελφισμό......Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα ερχόταν κάποτε ο λογ/σμός.....
Reply With Quote