Απάντηση: Castrol gp ActEvo 20W-50 Το χρησιμοποιεί κανένας?
Kαλησπερα παιδες να καταθεσω κ εγω την εμπειρια μου..(χε,χε..):Λοιπον το μηχανακι εχει τωρα αισιως 85000χλμ(adv07),με οτι φθορες μπορει να εχει υποστει ως τωρα-παντως στα σερβις του τηρω ευλαβικη περιοδικοτητα-κ του βαζω Castrol gp ActEvo 20W-50 (6.5E/lt απο το practiker η κατα ενα ευρω φθηνοτερα απο γνωστη αποθηκη).Συγκρινομενο με τα Aral,(παντα ιδιου τυπου),ειδα οτι τα castrol συμπεριφερονται καλυτερα,δηλαδη το μοτερ σα να δουλευει πιο `γλυκα` κ δεν εχω σχεδον καθολου καταναλωση(μονο οταν την πιεζω σε ταξιδι,πανω απο 150-160χλμ/ωρα)κ για αρκετη ωρα,αλλιως δεν καει καθολου λαδι...Μεχρι στιγμης ειναι το λαδι επιλογης μου κ ειναι κ φθηνα πιστευω...Δεν τα βαζω απο τσιγκουνια,αλλα λογω της γνωμης που εχω οτι για τον συγκεκριμενο κινητηρα,μαλλον δεν χρειαζονται ημισυνθετικα η συνθετικα λαδια...Οσο για το φιλο που ξεκινησε το post,ισως τα εν λογω να μην `καθονται` στο συγκεκριμενο μοτερ,ξαναγυρνα σε αυτα που εβαζες αμα δεις οτι στα καιει.Καλη μου φαινεται κ η συμβουλη του φιλου που προτεινε να βαλεις τη μαρκα που ειχες αλλα σε 20/50 κ να βγαλεις τα συμπερασματα σου...Αυτα τα ολιγα,παντα φιλικα stukas...
|