Απόσπασμα:
Έλα... συκοφάντη 
Η αλήθεια είναι πως τα λάδια αλλάχθηκαν την τελευταία εβδομάδα πριν το 36ωρο στην Κρήτη. Συνεπώς τα 1000χιλ έγιναν επί Κρητικού εδάφους που χαίρει στροφής και φουρκέτας ανά 100 μέτρα max (fun park λέμε η Κρήτη)
Η ποσότητα που έβαλα πριν φύγω για το 36ωρο, ήταν ένα τι πάνω από την κουκκίδα στο γυαλάκι.(κανονική ποσότητα)
Μετά την πρώτη μέρα (και μετά από 550χιλ) διαπίστωσα πως το λάδι είχε πέσει αρκετά. Είχε φτάσει ένα τι πάνω από το κάτω μέρος του ματιού. Συμπλήρωσα 250ml και ξαναπήγε η στάθμη στην κουκκίδα (κι ένα τι παραπάνω)
Ερχόμενος από το 36ωρο κι έχοντας κάνει άλλα 550χιλ επί Κρητικού εδάφους, συμπληρώνω άλλα 250ml στην Αθήνα. Από τότε μέχρι και χτες, έκανα περίπου άλλα 400χιλ μέσα στην Αθήνα, και χτες συμπλήρωσα ξανά 250ml!!!
Mετά και από αυτό το συμπλήρωμα, θα τσεκάρω πότε θα μου το ξανακάψει. Στα πρότυπα aral, για να πάει από την κουκκίδα στο κάτω μέρος του ματιού, χρειαζόταν τουλάχιστον 1000χιλ. Τώρα μου το κάνει στα μισά χιλιόμετρα με το Castrol, και μιλάμε για ξαφνική αλλαγή κατανάλωσης. Μέχρι τις 10 Απριλίου, είχα μέσα τα aral 10W-40 (ή 15w-40 δεν θυμάμαι καλά) και παρόλο που ήταν λεπτότερα λάδια, τέτοια κατανάλωση δεν είχα.
Κρατάω μία πισινή γιατί μεσολάβησε το 36ωρο, γιατί η αλήθεια είναι ότι του ήπια λιγάκι το αίμα στη Κρήτη, και θα περιμένω να δω συμπεριφορά από δω και στο εξής.
|
Είδες, του έριξες πίεση στην Κρήτη, αλλά είναι κ το λάδι έτσι. Και εγώ είχα περισσότερη κατανάλωση (ειδικά το 1100 ήταν .....καταναλωτική κοινωνία

).
Νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.