02-05-2010, 20:35
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Δράμα
Μoto: BMW R1200GS '04
|
|
Απάντηση: Εκδρομή Βόρεια Ελλάδα (Καβάλα, Νάουσα)
Φίλε Μιχάλη λυπάμαι που σου το λέω αλλά για να πας στο Δασικό χωριό και στο στραυόρεμα της ελατιάς, που πραγματικά είναι υπέροχα, πρέπει να διασχίσεις χωματόδρομο και το RT δεν νομίζω οτι θα μπορέσει να ανταπεξέρθει!!!
Μπορείς βέβαια να πας μέχρι Σιδηρόνερο για καφέ σε ένα χωριό μέσα στο βουνό στην κυριολεξία και μετά γυρνώντας, να σταματήσεις στο λιβαδερό για φοβερό φαγητό (αγριογούρουνο!!). Για το φράγμα του Θησαυρού και της Πλατανόβρυσης θα σου έλεγα να τα αποφύγεις, γιατί θα φας πολύ ώρα για να πας (μόνο απο το Παρανέστι με το RT) και δεν είναι ανοιχτά για το κοινό!! Μόνο αν βρεις τον φύλακα (που δεν είναι εκει κάθε μέρα και τον πιάσεις στο μπαλαμούτι και στο γλείψιμο και σε αφήσει να μπεις... Τζογάρεις δηλαδη να χάσεις πολλές ώρες εκτός δρομολογίου για το τίποτα.
Αν πας Ξάνθη, θα έρθεις Δράμα απο τον πίσω δρόμο, μέσω Σταυρούπολης - Παρανέστι, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και αν βολεύει η ώρα θα σταματήσεις στο Παρανέστι για φαγητό, στην ταβέρνα του Μποζίδη (νομίζω Μιχάλης γράφει η ταμπέλα), εμείς απο Δράμα διανύουμε 45χλμ για να φάμε στον Μποζίδη!!
Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχεις σκοπό να διαθέσεις για την Δράμα, αλλά αν θέλεις μπορώ να σου βγάλω ένα πρόγραμμα ελαφρύ και ένα γεμάτο και διαλέγεις 
Απλώς πες μου πόσες μέρες και απο που θα έρθεις.
|