View Single Post
Παλιό 03-05-2010, 08:57
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Angry Ποιος με αποζημειωνει???

Καλημέρα και καλη εβδομαδα!!!

Την παρασκευη που μας περασε,πηγα για service της μπουμπους....αυτο των 5000 για λαδακια....πιο ειναι το προβλημα τωρα...?????

πηγα την εοπομενη Σαββατο να κατεβασω την κοριτσαρα απο το διπλο stand και οπως την κατεβαζω,,,κανει ενα κρατς....σπαει ο ενας αποστατης του διπλου...και το κοριτσι αρχιζει να ξαπλωανει.....ευτυχως την γλυτωσα με κατι πολυ ψιλες γρατζουνιες,,,,,που μονο αν το ξερεις τις καταλαβαινεις,,,οκ...εγω δεν επαθα ουσιαστικα ζημια,,,,αλλα ......σε αυτην την περιπτωση ,,,,ποιος σε αποζημειωνει?και για να ξεκαθαρισω την θεση μου...τιο διπλο ειχε λιγο τζογο--και με παραξενευει που δεν το ειδαν στο συνεργειο.....ετσι και αλλιως αργοτερα μεσα στην ημερα--θα καλεσω το συνεργειο για παραπονα.....και θα απαιτησω και φτιαξιμο--αντικατασταση ακομα και των ελαχιστων ζημιων που επαθα---σημειωτεον δε οτι η βιδα δειχνει να εχει κοπει με μαχαιρι,και εννοειτε-ξαπλωνοντας η μπουμπου μου στραβωσε και το διπλο stand,,,,

Το μονο πραγμα που ουσιαστικα πληγωθηκε ηταν η μεση μου---λογω βαρους και ο εγωισμος μου---ευτυχως στο κοριτσι ειχε ελαχιστες επιπτωσεις η ξαπλα...αλλα....αν ο μη γεννητω---παθαινα καμια μεγαλυτερη και ακριβη ζημια....ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 12 ΩΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΕΛΕΓΧΟ??????
Reply With Quote