View Single Post
Παλιό 04-05-2010, 10:08
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ποιος με αποζημειωνει???

Επειδη τα πραγματα πρεπει να λεγονατι με το ονομα τους.....μιλαμε για το γνωστο μαγαζι στον Γερακα,καταφερα λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων να επικοινωνησω χτες,και ενω ζητουσα να επικοινωνησω με τον ιδιοκτητη---γνωστο--κυρ Αντωνη--τελικα την τεταρτη φορα μιλησα με εναν μηχανικο--τον Σακη--(ειπαμε τα πραγματα να λεγονται με το ονομα τους) που τον ενημερωσα για το συμβαν και εκανα τα παραπονα μου--με ωραιο παντα τροπο--ο μηχανικοσ με την σειρα του,δεν μου αρνηθηκε τιποτα και οταν του ειπα τι κανουμε απο εδω και περα η απαντηση που ελαβα ηταν να περασω απο τον γερακα στο συνεργειο για να δουν τι μπορουν να μου κανουν.....Επειδη λογω υποχρεωσεων δεν μπορω να παω αμεσα του ειπα<<μην μου πειτε μετα απο μια βδομαδα οτι επεσα και παω να σας τα φορτωσω>> και η απαντηση ηταν ...<<ελα μολις μπορεσεις...δεν θα σου πει κανεις τιποτα αφου το ξερω εγω..>>

Το ρεζουμε τωρα--δεν ανεφερα οτι πηγαινοντας στο συνεργειο ειπα να δουν και το stand αλλα εκτοσ αυτου,πιστευω οτι το θεμα του stand και αφου την μπουμπου την ειδαν συνολικα δυο μηχανικοι---αλλος αλλαξε λαδια και αλλος εβαλε μια πριζα για το ρευμα--και οι 2 την σηκωσαν στο 2πλο ....δεν το καταλαβε κανενας???η βλακεια μου ειναι οτι φευγοντας δεν το ελεγξα....

στο θεμα μας τωρα.......

αν το εν λογο ποσταρισμα θεωρειτε δυσφιμιστικο η διαφημιστικο για το εν λογω μαγαζι--αν κριθει σκοπιμο--παρακαλω οι admin να το κατεβασουν....

Σε λιγες μερες που θα παω απο το συνεργειο θα σας εχω νεωτερα...και ειλικρινα--δεν ξερω αν θα μου αλλαξουν τιποτα η οχι αλλα η αρχικη αντιμετωπιση ηταν θετικη....

και επειδη γινετετε ντορος....βρε παιδια????για να μην ξεχασουμε και τα βασικα.....
ακομα και για λαδια να πας...στο συγκεκριμενο μαγαζι τουλαχιστον...σου λενε οτι κανουν γενικο ελεγχο.....γινετε τελικα η οχι????και δεν μιλαω μονο για το μαγαζι του γερακα....

Last edited by vasorfa; 04-05-2010 at 10:10.
Reply With Quote