View Single Post
  #11  
Παλιό 04-05-2010, 17:49
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Μηνύματα: 4,983
Προεπιλογή Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ESA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χάνει λάδια η πίσω ανάρτηση (ESA) της μηχανής μου.
Είναι 1200 GS 12/2008, άρα μέσα στην εγγύηση.
Το πρόβλημα διαπιστώθηκε όταν πήγα να κλείσω ραντεβού για το service των 60.000 χλμ. Τότε παραγγέλθηκε και η ανάρτηση (29/3/2010).
Σήμερα, έκανα το service και η ανάρτηση δεν έχει έρθει ακόμη. Έχουν περάσει από την παραγγελία της 9 εργάσιμες μέρες.
Η παραγγελία είναι back order, δηλ. το ανταλλακτικό δεν υπάρχει στην Γερμανία και περιμένουμε χώρις να ξέρουμε κάτι περισσότερο.
Στο Γέρακα μου είπαν ότι είμαι το μοναδικό απλό GS που περιμένει πίσω ανάρτηση, ωστόσο στην ουρά είναι άλλα 3 adventure.
Την μηχανή την κυκλοφορώ κανονικά, ωστόσο στο Γέρακα μου είπαν ότι χάνοντας λάδια σιγά σιγά θα σκληραίνει.
Ελπίζω μέχρι τότε να έχει έρθει η ανάρτηση.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από teo71 Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν, σας έχω νέα.
Η BMW έδωσε ημερομηνία παράδοσης, της ανάρτησης τέλη Απριλίου. Μένει να δούμε αν είναι συνεπής στις ημερομηνίες της.

Λοιπόν η συνέχεια της ιστορίας είναι η εξής:

Στις 30/4/2010 ημερομηνία που η BMW είχε δώσει ως ημερομηνία παράδοσης, η ανάρτηση δεν ήρθε.

Την Παρασκευή 30/4/2010 και ώρα 11:00 επικοινώνησα με την BMW Ελλάς όπου και περιέγραψα το ιστορικό του θέματος (λες και δεν το ήξεραν). Είπαν ότι θα το ερευνήσουν και θα μου απαντήσουν.

Σήμερα, 4/5/2010 και ώρα 11:00, η απάντηση ήρθε από τον Κώστα στα ανταλλακτικά του Γέρακα, ο οποίος μου έκλεισε ραντεβού για την Δευτέρα 10/5/2010.

Εάν έρθει στις 10/5/2010 θα έχουν περάσει

39 ημέρες

από την παραγγελία της ανάρτησης.
Reply With Quote