View Single Post
Παλιό 04-05-2010, 19:33
sakis656 Ο/Η sakis656 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Δράμα
Μoto: BMW R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Τι ΔΕΝ χάνουν οι βουλευτές.............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ Γιώργο,
να σου υπενθυμίσω ότι η συμπαθής τάξη των βουλευτών μας,
δεν είναι ούτε δημόσιοι υπάλληλοι,
ούτε managers
αλλά ταγμένοι λειτουργοί να προσφέρουν στο κοινό καλό.
Γι' αυτό άλλωστε,
όλοι οι εργαζόμενοι λαμβάνουν μισθό,
ενώ οι εθνοπατέρες αποζημίωση.
Εάν εσύ προσωπικά πιστεύεις πως πρέπει
να βλέπουν την υποτιθέμενη προσφορά τους
προς τους Έλληνες σαν μέσον πλουτισμού,
μάλλον καλά μας κάνουν...
Δεν θα διαφωνήσω με τον φίλτατο Γιώργο, απλώς θα προσθέσω κάτι το οποίο ενδεχομένως του διέφυγε...

Εάν ο Κώστας 2 οποιαδήποτε στιγμή της καριέρας του διαπράξει κάποια ενέργεια η οποία λειτουργήσει εις βάρος της "εταιρείας", τότε ο Κώστας 1 θα τον στείλει απευθείας στο λογιστήριο και μετά σπίτι του, με συνοπτικές διαδικασίες και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα τον ξαναπάρει και ποτέ στην εταιρεία του.

Εάν τώρα η ενέργεια η οποία διαπράξει ο Κώστας 2 είναι τύπου: "υπεξαίρεση χρημάτων" ή κλοπή "αγαθών" (βλέπε πώληση ή παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην "εταιρεία" του Κώστα 1 -λίμνες, νησιά, βραχονησίδες κ.α.), τότε ο Κώστας 1 και όλη η "εταιρεία" θα στραφεί νομικά απέναντι στον ανήθικο Κώστα 2 για να διεκδικήσει τα κλεμμένα και μάλιστα έντοκα! Και εννοείται πως μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση (ο Κώστας 1 θα παλέψει για το συντομότερο δυνατό) στον Κώστα 2 δεν θα επιτρέπεται να περνάει ούτε απο την "εταιρεία" απ΄έξω (πιθανόν η "εταιρεία" να προβεί ακόμα και σε ασφαλιστικά μέτρα)

Ίσως το παρατραβάω κομματάκι, αλλά θέλω να τονίσω την απείρως μεγάλη διαφορά που υπάρχει στον τρόπο λειτουργίας του κράτους και μίας εταιρίας x σε τέτοιου είδους χειρισμούς.

Γιατί πρέπει στο μισθολογικό να μοιάζει δηλαδή???

Ακόμα να προσθέσω οτι εγώ δεν ξέρω καμία εταιρεία που να δίνει σύνταξη 4.000€ μηνιαίος!!!!
Reply With Quote