04-05-2010, 21:14
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τι ΔΕΝ χάνουν οι βουλευτές.............
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sakis656
Δεν θα διαφωνήσω με τον φίλτατο Γιώργο, απλώς θα προσθέσω κάτι το οποίο ενδεχομένως του διέφυγε...
Εάν ο Κώστας 2 οποιαδήποτε στιγμή της καριέρας του διαπράξει κάποια ενέργεια η οποία λειτουργήσει εις βάρος της "εταιρείας", τότε ο Κώστας 1 θα τον στείλει απευθείας στο λογιστήριο και μετά σπίτι του, με συνοπτικές διαδικασίες και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα τον ξαναπάρει και ποτέ στην εταιρεία του.
Εάν τώρα η ενέργεια η οποία διαπράξει ο Κώστας 2 είναι τύπου: "υπεξαίρεση χρημάτων" ή κλοπή "αγαθών" (βλέπε πώληση ή παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην "εταιρεία" του Κώστα 1 -λίμνες, νησιά, βραχονησίδες κ.α.), τότε ο Κώστας 1 και όλη η "εταιρεία" θα στραφεί νομικά απέναντι στον ανήθικο Κώστα 2 για να διεκδικήσει τα κλεμμένα και μάλιστα έντοκα! Και εννοείται πως μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση (ο Κώστας 1 θα παλέψει για το συντομότερο δυνατό) στον Κώστα 2 δεν θα επιτρέπεται να περνάει ούτε απο την "εταιρεία" απ΄έξω (πιθανόν η "εταιρεία" να προβεί ακόμα και σε ασφαλιστικά μέτρα)
Ίσως το παρατραβάω κομματάκι, αλλά θέλω να τονίσω την απείρως μεγάλη διαφορά που υπάρχει στον τρόπο λειτουργίας του κράτους και μίας εταιρίας x σε τέτοιου είδους χειρισμούς.
Γιατί πρέπει στο μισθολογικό να μοιάζει δηλαδή???
Ακόμα να προσθέσω οτι εγώ δεν ξέρω καμία εταιρεία που να δίνει σύνταξη 4.000€ μηνιαίος!!!!
|
Περιμενε κι ερχεται η κριση και γιαυτους!! Εχε υπομονη!!!
τις συνταξεις δεν τις δινουν οι εταιρειες αλλα τα ασφαλιστικα ταμεια...κι εδω ειναι η ευθυνη των Συνδικατων που κανανε απεργιες για να τα παρουν, των ασφαλισμενων που τα πηραν (σιγα μην σου δινουν λεφτα και να λες οχι) αλλα και η ευθυνη ολων των Κυβερνησεων απο το 1981 και μετα που φοβηθηκαν και τα εδωσαν!!!!!!
Last edited by GeorgeP; 04-05-2010 at 21:16.
|