View Single Post
Παλιό 04-05-2010, 21:28
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Τι ΔΕΝ χάνουν οι βουλευτές.............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο μου συγγνώμη για να καταλάβω κάτι πιστεύεις ότι υπάρχει ιδιωτικός υπάλληλος που έχει όλα τα παραπάνω που λες πλέον τον μισθό ενός βουλευτή ;;;
ναι, εμενα και καθε εμενα ο οποιος ταξιδευει για λογαριασμο της εταιρειας του, κυκλοφορει για λογαριασμο της εταιρειας του εργαζεται στο σπιτι για λογαριασμο της εταιρειας του κ.λ.π. Εμενα και λαπ τοπ μου πηραν αφου δουλευα απο το σπιτι αλλα και στα ταξιδια μου για την εταιρεια, και τα εισητηρια μαζι με την διαμονη μου σε ξενοδοχεια των 400ε ημερησιως μου πληρωναν, και την διαμονη μου στις διαφορες χωρες του εξωτερικου όπου με εστελναν για 2 μηνες μεχρι 2 χρόνια κ.λ.π., κ.λ.π.!!!!!!!!! 28 χρόνια ητοι 8400 ενσημα ετσι τα περασα και ετσι τα αμοιφθηκα!! Και οχι δεν ειμαι η εξαιρεση!!! υπαρχουν καποια επαγγελματα που αμοιβονται ετσι!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate Εμφάνιση μηνυμάτων
να σε ενημερώσω πληροφοριακά ότι ένας ιατρικός επισκέπτης έχει μισθό καθαρά το μήνα 1.250,00 ευρώ κινητό (περίπου 150-200 ευρώ) και εκτός έδρας αποζημίωση 35,00/ημέρα και 50,00/διανυκτέρευση και αυτοκίνητο με καύσιμα περίπου 200 με 250 ευρώ τον μίνα ανάλογα την περιοχή που δουλεύει, για τα bonus δεν τα αναφέρω γιατί πρέπει πρώτα να πιάσει τους στόχους της η εταιρεία και μετά ο κάθε υπάλληλος θα πάρει το ποσοστό του και όλα τα παραπάνω είναι από πολυεθνική εταιρεία, και ειλικρινά όταν τους βλέπω καθημερινά στο νοσοκομείο δεν μου λένε ή μου δίνουν την εντύπωση ότι αισθάνονται σαν βουλευτές ...
Αγαπητε μου φιλε, στην οικογενεια μου εχω δυο τετοιους ιατρικους επισκεπτες και ξερω ακριβως πως αμοιβονται!! Αλλα για στασου, τι κοινό εχει ενας Ιατρικος επισκεπτης με εναν βουλευτη? Εχει σπουδασει τιποτα ο Ιατρικος 'επισκεπτης όπως ο βουλευτης? Εχει διατρεξει ο ιατρικος επισκεπτης την ελλαδα απο ακρη ως ακρη επι σειρα ετων για καποιο σκοπο ανευ αποζημειωσης .......εστω για να γινει βουλευτης?
Και μετα, μηπως ξερεις τι θυσιες χρειαζονται και τι προσπαθεια για να ξαναβγεις βουλευτης?????? Αν τα ξερεις ολα αυτα......ιδου η ρόδος ιδου και το πήδημα!!! Στο κατω κατω αν αυτα που σας δινουν οι Ιατρικες πολυεθνικες ως αποζημειωσεις τα θεωρειτε λιγα ειναι παντα καιρός να αλλαξετε επαγγελμα!! Πάντως 1250ε καθαρος μισθός συν 200ε κινητό, συν 250ε καυσιμα μας κανουν 1700ε τα οποια αν ψαξεις θα δεις οτι πολλοί λιγοι (ανευ ιδιαιτερης μορφωσης, και δεν μιλω για σενα αποκλειστικα) τα βγάζουν!!!!!!! σκεψου το κι ετσι!!!

Last edited by GeorgeP; 04-05-2010 at 21:34.
Reply With Quote