Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Michael Chatzilias
Ευχαριστούμε πολύ για τις οδηγίες και τις πολύ καλές πληροφορίες.
Για τους περισσότερο έμπειρους οδηγούς, και για κείνους που θέλουν να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις χωρίς να τους εμποδίζει η κίνηση (η ζέστη, ο ήλιος, κτλ), η οδήγηση την νύχτα μπορεί να γίνει ξεκούραστη, αλλά και όμορφη και μαγική, καθώς μεταφέρει τον οδηγό σε "άλλο κόσμο" και το μυαλό ταξιδεύει σε πολλά μέρη.
Μερικοί από εσάς έχετε την δυνατότητα να ακούτε και μουσική την νύχτα, και αυτό - εφόσον γίνεται συνειδητά και με μεγάλη προσοχή - μπορεί να μας μεταφέρει πραγματικά σε άλλους κόσμους.
Εφόσον υπάρχει ασφάλεια όπως αναφέρει ο φίλος παραπάνω, - σε κάποια ήσυχη πλευρά του δρόμου και χωρίς αυτοκίνητα ή άλλα φώτα, κλείστε την μηχανή και κοιτάξτε τον ουρανό, είναι μαγικά.
Έπειτα δεν υπάρχει τόση κίνηση, μπορείτε να ταξιδεύεται γρηγορότερα με μικρότερες ταχύτητες.
Όταν κουραστείτε όμως είναι καλό να σταματήσετε για ύπνο, είτε σπίτι εφόσον είστε κοντά, είτε να κοιτάξετε για ξενοδοχείο κοντά σας!
Είμαι συχνός ταξιδευτής την νύχτα, ειδίως την διαδρομή Αθήνα - Λευκάδα και Σύβοτα. Συνήθως ξεκινάω στις 7 το απόγευμα και είμαι στην Πάργα στις 1-2 το πρωί, αρκετή διαδρομή για βραδινό ταξίδι αλλά και για ξεκούραση!
Καλά ταξίδια σε όλους!
|
Θα ηθελα να φωτα σου για τον συγκεκριμενο προορισμο μιας και τον εχεις φαει με το κουταλι .
Αν θελεις στειλε μου pm για την καλυτερη διαδρομη κατα την αποψη σου , μιας και το gps μου παιζει με τρεις εναλλακτικες ...