Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από chstathis
Καλησπερα στην ομαδα σας..
Οπως εχω γραψει και στα νεα μελη ειμαι σε φαση που ψαχνω να ανανεωσω τη μηχανη μου (vstrom ABS) .Εχω ερωτα με το ADV απο τα πρωτα χρονια που κυκλοφορησε οποτε οπως καταλαβαινεται η ανανεωση θα γινει με το συγκεκριμμενο μοντελο.
Αυτο που με προβληματιζει και εκει θα ηθελα τη βοηθεια σας , γιατι πιστευω πως ξερετε περισσοτερα για αυτο το θεμα , ειναι το γεγονος οτι ακουγονται φημες για 1250.. Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση..περιμενω το νεο μοντελο? και αν ναι δε νομιζω να βγει εκδοση ADV απο την αρχη..επισης το πρωτο διαστημα ειναι και το κρισιμο απο πλευρας προβληματων..θελει οσο να ναι μια περιοδο να δοκιμαστει τοσο ο κινητηρας οσο και τα ηλεκτρικα.. απο την αλλη σκεφτομαι δεν ειναι κριμα να δωσω 20 χιλιαρικα και σε 7 η 8 η 12 μηνες η μηχανη που θα εχω να ειναι παλιο μοντελο και σιγουρα θα χασει πολυ η μεταπωλητικη της αξια..Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ μπερδεμενος οποτε οποιος εχει κατι να πει η ξερει κατι παραπανω θα με βοηθουσε πολυ..  !!
ευχαριστω πολυ!!
|
Φιλε μου αν μπλεξεις σε αυτο το τρυπακι δεν προκειτε ποτε να παρεις τιποτα----ετσι την πατησα και εγω με τα αυτοκινητα.....αστο,,, ερχεται εκεινο που ειναι καλυτερ--που εχει turbo που ειναι φθηνοτερο....και το αστειο ειναι οτι ακομα τουτου δεν εχω


προσωπικη μου αποψη---αν το Γουσταρεις και αν σε παιρνει---κανε την κ@υλα σου!!!!!


παντα θα ερχονται νεα μοντελα....
εμεις.....δεν μπορουμε να τα περιμενουμε παντα.......