View Single Post
Παλιό 06-05-2010, 15:04
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: Τι ΔΕΝ χάνουν οι βουλευτές.............

"Παιδιά εγώ είμαι ο Γιώργος ...ο Γιωργάκης σας...χάθηκα με το κανό και δεν ξέρω που βρίσκομαι"

Χεστήκαμε και εγώ είμαι ο Αντώνης ο ψαράς και δεν έχω βγάλει τπτ απο το πρωί...!!!

Διάλογος του πρωθυποργου το καλοκαίρι όταν τον ψάχνανε επειδή είχε χαθεί με το κανό του μη ####!!!

Δεν είμαι μηδενιστής...υπάρχουν κ ικανοί πολιτικοί που όπως και εμάς τους έχει φάει το σύστημα και δεν "μπορούν" να κάνουν τπτ!!!

Ποια είναι η λύση όμως......μέχρι τώρα όλοι λέμε και λέμε και λέμε....δεν ξέρουμε όμως πια είναι η λύση απέναντι σε αυτά τα ρεμάλια.....

Και πως να αλλάξει το σύστημα όταν οι ίδιοι κ οι ίδιοι βγαίνουν πάντα εδώ και 30 χρόνια.....λέει είμαι 30 χρόνια βουλευτής....άραξε ρε...τι σημαίνει 30 χρόνια βουλευτής???? του παππού σου ήταν η θέση????

Ας βάλουνε όριο στην εκλογή βουλευτώ μαξιμουμ 2 τετραετίες κ μετά σπίτια τους....και να μην πέρνουνε συντάξεις απλά να μετ΄ρανε στα συντάξιμα ενσημα τους...τ΄τοε να δω ποιοι θα κατέβουν για βουλευτές και ποιοι όχι.....Είναι κ ρίσκο βέβαια μην εκλέγονται 2 τετραετίες κ προσπαθήσουν μέσα σε αυτες τις θητείες να φάνε ότι θα τρώγανε σε 30 χρόνια!!!

Μπρος γκρεμός κ πίσω ρέμα είναι πλέον τα πολιτικά κόμματα και οι βουλευτές!!
Reply With Quote