Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Albatros
Γιάννη σε ότι με αφορά απλά έκανα χιούμορ και μη μου πείς ότι παρεξήγησες, αλλά και τα άλλα παιδιά νομίζω ότι δεν εχουν καμιά πρόθεση καταλογισμού ευθυνών. Στο κάτω κάτω μιά βόλτα είναι όποιος μπορεί έρχεται, εμείς καλά περάσαμε σε διάδα έτσι κιαλλιώς.

|
οχι φιλε μου Νικο <<γιατι σαν φιλο θελω να σε νιωθω οπως και τα υπολοιπα παιδια>>,δεν τρεχει κατι απο θεμα παρεξηγησης,γι αυτο μιλαμε κι ανοιχτα,γιατι αυτο ειναι το σωστο κι εγω οτι παραπονο κι αν εχω θελω να το εκφραζω.τα χαλαμε εμεις οι Κρητικοι???
saitman,κρατα το μην σου φυγει

πλακα κανω εννοειται.
παντως να ξερετε οτι ετοιμαζω κατι που σιγουρα θα μεινετε ολοι ευχαριστημενοι,γι αυτο εχω και τρεξιματα αυτο τον καιρο.
επαγγελμα ειναι...και σιγουρα θα μεινουμε ολοι ευχαριστημενοι,να τα λεμε και πιο συχνα.
οσο για την μυγα,θεωρησα οτι πηγαινε για μενα γιατι την προηγουμενη τεταρτη ο Πειρατης με επαιρνε τηλ και πολυ καλα εκανε,το οτι δε τον πηρα πισω ομως οταν ειδα τις αναπ ειναι πρωτον γιατι δεν ειχα τον αριθμο και δευτερον λογω του οτι ειχα βαλει κατι αγγελιες για το tmax,πιστευα οτι ηταν γι αυτο και ειπα οποιος θελει ας παρει ξανα αν και ηδη ειχε πουληθει.αυτα.για να λυνεται η ασκοπη παρεξηγηση.
μια συγνωμη λοιπον που δεν καλεσα.ειληκρηνα.