View Single Post
Παλιό 07-05-2010, 13:46
iagos Ο/Η iagos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ν.Ιωνία
Μoto: HP2
Προεπιλογή Απάντηση: Απάντηση & Παρελειπόμενα από μία αγγελία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αγαπητέ έχεις κάθε δίκαιωμα να κάνεις παζάρια γαι την τιμή αγοράς, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει είτε από το τηλέφωνο, είτε με π.μ., διαφορετικά θα γίνεται αυτό που έχει ήδη συμβεί.
Τι απίστευτο/καταστροφικό έχει συμβεί; Και που το είδες εσύ το παζάρι, φίλε μου; Αδυνατώ να το καταλάβω.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Όλοι εδώ μέσα είμαστε ενήλικες και υπεύθυνοι για τις πράξεις μας (αγορές μας). δεν νομίζω ότι χρειάζομαστε αυτόκλητους υπερασπιστές της τσέπης μας πωλητές και αγοραστές σε βάρος μάλιστα των μεταξύ μας σχέσεων.
Ακριβώς όπως δεν χρειαζόμαστε, αυθαίρετη αστυνόμευση σε ένα forum που έχει ήδη κανόνες, δεν συμφωνείς;

Για να τελειώνουμε και να μην διαιωνίζεται το θέμα, επειδή έχω κάνει το κύκλο μου στα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά forum από αρκετά παλιά, άλλοτε ως moderator και άλλοτε ως απλό μέλος, έχω δυστυχώς αναπτύξει μια δυσανεξία στην ιντερνετική παπαρολογία ως επιβεβαίωση της ύπαρξης (βλπ ο "μοτοσικλετιστής" του πληκτρολογίου).

Για αυτό θα γράφω πλέον μόνο όσο χρειάζεται, δεν είναι ελιτισμός και δεν την ψώνισα, απλά πλέον γράφω περισσότερα χιλιόμετρα από post.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Σωκράτης
Reply With Quote