Θέμα: NTORA caput
View Single Post
Παλιό 07-05-2010, 14:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: NTORA caput

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
Έλεος... στα μηχανολογικά θέματα σου βγάζω το καπέλο αλλά στα πολιτικά πραγματικά κάνω προσπάθειες καιρό να μη μπω στον κόπο να γράψω.
Με γεια σου με χαρά σου φυσικά τι ψηφίζεις αλλά δεν είναι χώρος εδώ να γράφεις τέτοια πράγματα. Θεωρώ ότι το είδος των μοτοσικλετών είναι πιο ''ελεύθερο'' και δεν καλουπώνεται από ''ΠΡΑΣΙΝΑ'', ''Μπλε'' και ''κόκκινα'' συμφέροντα. Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα γράφτηκαν για να γνωρίσουν πέρα από το χώρο της μοτοσικλέτας ωραίους και γοητετικούς ανθρώπους που ξέρουν να χαίρονται τις ομορφιές της φύσης με την καλή τους. Εκεί άλλωστε θα βρείς τις αληθινές πράσινες και μπλε ομορφιές.
Οταν λες ''...............δεν ειναι εδω ο χωρος να γραφεις τετοια πραγματα'' εννοεις κατι? Μηπως αρχισα εγω το νημα???? Τι ηταν αυτο που σε πειραξε? Αυτη ειναι η αποψη μου και λιγο με νοιαζει αν θα ''μπει καποιος στον κόπο'' να μου απαντησει, δεν το ζητησα απο κανεναν!! Συμμεριζομαι όμως ολονων τις αποψεις και τις σεβομαι απολυτα ανεξαρτητως χρώματος!!
Κράτα λοιπόν τις δυναμεις σου για να απαντησεις σε καποιον αλλο που ισως, κατ' εσέ, το αξιζει περισσότερο απο εμενα!!!!!

Υ.Γ. Συμφωνω για τα ''περι της ομορφιας της φυσης'' -γιαυτο εξάλλου ειμαι συνειδητά, και οχι περιστασιακα, μοτοσυκλετιστης 30 χρόνια - αλλα με την βενζινη στο 1,50 ολο και λιγοτερο θα την βλέπουμε την μοτοσυκλετα μας και ως εκ τουτου και την φυση!! Αρα και η μοτοσυκλετα ειναι εξαρτωμενη απο την Πολιτικη, γιαυτο και συζητηται σε ολα τα φορουμς!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
*Ένας 27χρονος πτυχιούχος Ιδιωτικός Υπάλληλος που δουλεύει 10ωρα κάθε μέρα και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την Ελλάδα που του παρέδωσε η γενιά του Πολυτεχνείου. Τόσο οι γραβατωμένοι όσο και οι άλλοι που στην αρχή ήρθαν με τα ζιβάγκο. Αυτό που προσπαθώ κάθε μέρα είναι να μετουσιώσω την οργή μου σε ενέργεια ωστέ η δική μου γενιά να μπορεί να κοιτάξει τα παιδιά της στα μάτια χωρίς να ντρέπεται...

Πάντα φιλικά,
Νίκος
Οταν φτασεις τα 47 χρονια σε ηλικια, τα 29+ χρόνια εργασιας, ητοι τα 8700 ενσημα μου, και τα καθημερινα 14ωρα εργασιας (μεσα και ολα σχεδόν τα Σ/Κ, οι αργιες και οι γιορτές) τοτε να ερθεις να μου μιλησεις και ισως σε ακουσω!! Οταν συν των παραπανω κανεις τα πρωτα σου Χριστουγεννα και το πρωτο Πασχα μετα απο 17(!!!!!!) συνεχομενα χρόνια εργασιας στο σπιτι σου τοτε να ξαναρθεις και θα σε ακουσω!! οταν τελος μετα απο αυτα τα 29 χρονια με ολα τα παραπανω παντευτεις, κανεις και παιδι(-α) και μεινεις ανεργος τοτε θα σε ακουσω με προσοχη και σεβασμο, και μονον τοτε θα μιλησουμε για την ''κληρονομια του Πολυτεχνείου'' που εσυ ησουν αγενητος τότε......, και ισως μαθεις - απο εναν που ηταν 12 χρονων τοτε και κοντεψε να χασει την μανα του στα γεγονοτα - το πως και το γιατι ....και του Πολυτεχνειου αλλα και της κληρονομιας αυτου μετεπειτα!!!
Για την ωρα με 10 χρόνια εργασιας (ουτε σωστα) και αγεννητος το 1974 (αυτο δεν θα αλλαξει αλλα μπορεις να μαθεις για το Πολυτεχνειο) δεν δικαιουσαι να μιλας, τουλαχιστον σε εμενα, για ''πρασινα'', ''μπλε'' κι αλλων χρωματισμων καλουπια!!!!!

Παντα φιλικα και με μοτοσυκλετιστικους χαιρετισμους
Γιωργος

Υ.Γ. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια σχετικα με τα μηχανολογικα.

Last edited by GeorgeP; 07-05-2010 at 14:59.
Reply With Quote