Θέμα: NTORA caput
View Single Post
Παλιό 07-05-2010, 17:11
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: NTORA caput

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα μπορούσα κάλλιστα να σου πω τη δική μου προσωπική ιστορία και να το παίξω Βασιλάκης Καΐλας αλλά δεν θα μπω σε αυτό τριπάκι. Πάντως δεν υπήρχε λόγος να μου παραθέσεις τα προσωπικά σου στοιχεία και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο το έκανες.
Δεν εδωσα κανενα ''προσωπικο'' στοιχείο, γεγονοτα παρεθεσα!!!!

Απόσπασμα:
Θα σου πω μόνο ότι καλό θα είναι να μάθεις να ακούς όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας. Κάθε ένας από αυτούς (ναι ακόμα και ένας πιτσιρικάς 20 χρονών) έχεις κάτι να σου δώσει αν τον ακούσεις προσεκτικά. Καμία φωνή δεν πρέπει να φιμώνεται. Από εκεί και πέρα αξιολόγησε και κράτα ότι θέλεις. .
Ακουω ακομη και την κορη μου που ειναι 6 χρονων, οπως ακουω και όλους τους ανθρωπους ανεξαρτητως ηλικιας!!!! Αφουγκραζομαι δε πολυ περισσότερο τους νεοτερους απο μενα και συγκρινω το σημερα με το δικο μου χθες βγαζοντας τα συμπερασματα μου!!! Σε καμια περιπτωση όμως δεν μπορω να ακουσω ¨η να αφουκραστω ενα καθ' όλα σεβαστο 20 χρονο να μου παραθετει αποψεις περι Πολιτικης ζωης αυτου του τόπου, του παροντος ¨η του παρελθοντος, περι εργασιακων κ.λ.π. διοτι πολυ απλα δεν εχει ζησει ουτε εχει δουλεψει αρκετα, ουτε εχει φαει ''σφαλιαρες'' αρκετες για να εχει εμπεριστατωμενη αποψη σε αυτα τα θεματα!! Αποψη περιορισμενου βεληνεκους μπορει να εχει μεγάλου βεληνεκους ομως, που θα με κανει να αλλαξω καποια δικια μου αποψη,......... οχι!!!!!!
Η ζωη σε ''ψηνει'' και σε μαθαινει αναλογα με αυτα που εχεις ζησει κι ενας 20αρης δεν εχει ζησει αρκετα για να εχει εμπεριστατωμενη αποψη!!! Ο 20αρης καλος ειναι στα χα, χα,χα και στο χου,χου,χου, στο πως θα ριξουμε την ταδε (ολα καλα και θεμιτα αλλα και απαραιτητα σε αυτην την ηλικια), ομως στο να εφρασει αποψη για τα καλως ¨η κακως κειμενα της Πολιτικης ζωης και της εργασιας ειναι ακομα.....μινιατουρα εμπρος σε εναν 50αρη!!!

Απόσπασμα:
Φιλικά πάντα και θα ήθελα να σταματήσω αυτή τη συζήτηση εδώ. Στο συγκεκριμένο θρέντ υπάρχει ένα χάσμα ανάμεσά μας. Εύχομαι σε άλλα να τα λέμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις.
Να είσαι καλά,
Νίκος
Σεβαστα και τα δύο!!!!!!
Οσο για ανταλλαγη αποψεων παντα ανοικτος......σε όλες τις ηλικιες!!!!!!!

Κι εσυ να'σαι καλα,
Γιωργος

Last edited by GeorgeP; 07-05-2010 at 17:13.
Reply With Quote