View Single Post
Παλιό 07-05-2010, 18:36
iagos Ο/Η iagos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ν.Ιωνία
Μoto: HP2
Προεπιλογή Απάντηση: Απάντηση & Παρελειπόμενα από μία αγγελία

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλό θα είναι όμως να μην γίνονται "παζάρια" παρά μόνο σε προσωπική επικοινωνία και μάλιστα από όσους έχουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο είδος.
Το πρώτο σκέλος το αφήνω σχεδόν ασχολίαστο. Εξακολουθώ να μην βλέπω το παζάρεμα και ανησυχώ ή για τα μάτια μου ή για την αντίληψη κάποιων.

Απόσπασμα:
Πάλι προσωπική μου γνώμη, αν θέλει κανείς να ενημερώσει για κάποιο είδος που μπορεί να βρεθεί σε καλύτερη τιμή είναι εύκολο να αναρτήσει ένα thread ξεχωριστό και "ο νοών νοείτο".
Αλίμονο, αν για να σχολιάσουμε κάτι απόλυτα σχετικό και σε πολύ συγκεκριμένο post, ανοίγαμε κάθε φορά ένα καινούργιο,γενικό,αόριστο και υπαινικτικό thread! Δεν το έχω δει πουθενά και ελπίζω να μην αντικρίσω τέτοιο μπάχαλο σε forum.

Ο μόνο λόγος που αναφέρεται μία άλλη τιμή σε αγγελία είναι ως σημείο αναφοράς. Αν δεν σου αρέσει, δεν την θεωρείς σωστή, δεν την θεωρείς ηθική κ.ο.κ τότε μην την λαμβάνεις υπόψιν σου, είναι τόσο απλό. Άσε να εκμεταλλευτεί την πληροφορία ο πωλητής και ο αγοραστής, ως νουθεσία και όχι ως φόβητρο.

Απόσπασμα:
Η εύκολη λύση είναι να γράφεις "μοναχικά χιλιόμετρα".
Με συγχωρείς αλλά, εκτός κι να εννοούσες κάτι άλλο και εγώ το παρερμήνευσα, αυτό είναι το πιο ανεμικό τσιτάτο που έχω διαβάσει. Η μόνη εύκολη λύση -αυτό που μπορούν να κάνουν όλοι ανεξαιρέτως- είναι να γράφουν ατέλειωτα κατεβατά στο πληκτρολόγιο.

( προς αποφυγή παρεξηγήσεων: αναφέρομαι γενικά και όχι ειδικά σε εσένα)

Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για την υπομονή σας.
Σωκράτης

Last edited by iagos; 07-05-2010 at 18:45.
Reply With Quote