View Single Post
Παλιό 07-05-2010, 19:27
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"
Προεπιλογή Απάντηση: Απάντηση & Παρελειπόμενα από μία αγγελία

Το πρώτο σκέλος το αφήνω σχεδόν ασχολίαστο.. ανησυχώ ή για τα μάτια μου ή για την αντίληψη κάποιων.. αυτό είναι το πιο ανεμικό τσιτάτο που έχω διαβάσει.. αυτό που μπορούν να κάνουν όλοι ανεξαιρέτως- είναι να γράφουν ατέλειωτα κατεβατά στο πληκτρολόγιο
Αγαπητέ Σωκράτη, επειδή ακριβώς σχολίασες εμένα, το ειρωνικό ή επιθετικό ποστάρισμα δεν είναι το δικό μου στυλ και δεν με αφορά. Κανένας λόγος επίσης να ανησυχείς για την αντίληψή μου.
Αν προσέξεις το σχόλιό μου πουθενά ΔΕΝ αναφέρομαι στη συγκεκριμένη αγγελία, αλλιώς θα ποστάριζα εκεί. Επίσης όσα θα σχολιάσω ΔΕΝ αφορούν την συγκεκριμένη αγγελία. Είναι οι δικές μου γενικότερες απόψεις πάνω στο θέμα αυτό.
Επί της ουσίας:
Αλίμονο, αν για να σχολιάσουμε κάτι απόλυτα σχετικό και σε πολύ συγκεκριμένο post, ανοίγαμε κάθε φορά ένα καινούργιο,γενικό,αόριστο και υπαινικτικό thread
Αν ανοίξω ένα thread όπου θα αναφέρω πχ τις σημερινές τιμές των βαλιτσών στο ebay και τον πωλητή τους δεν θα είναι ούτε αόριστο, ούτε υπαινικτικό, ούτε γενικόλογο. Ισως και πιό όμορφο από το να μπαίνω σε κάθε ενός την αγγελία και να αναφέρω που αλλού κάτι πωλείται φθηνότερα. Αν το πουλάει ..φθηνότερα από την αγορά θα του προτείνουμε να ανεβάσει την τιμή; Συμφωνώ μαζί σου, κανείς δεν χρειάζεται φόβητρο, αλλά για μένα ούτε και νουθεσίες.
Με συγχωρείς αλλά, εκτός κι να εννοούσες κάτι άλλο και εγώ το παρερμήνευσα, αυτό είναι το πιο ανεμικό τσιτάτο που έχω διαβάσει. Η μόνη εύκολη λύση -αυτό που μπορούν να κάνουν όλοι ανεξαιρέτως- είναι να γράφουν ατέλειωτα κατεβατά στο πληκτρολόγιο.
Με το "αναιμικό τσιτάτο" αναφερόμουν στην ανάγκη να ακούγονται όλες οι απόψεις ακόμα και όταν προκαλούν διαφωνία αντί να τραβά ο καθείς το μονόλογό του και να τελειώνει.

Το θέμα για μένα έληξε.
Ευχαριστώ για τη διαφωνία σου
Νότης
Reply With Quote