08-05-2010, 19:52
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700
|
|
Απάντηση: NTORA caput
Οφείλω μια απάντηση στον φίλο italosσχετικά με το θέμα της Ντόπας . Συγγνώμη Ντόρας ήθελα να γράψω. Πραγματικά είναι η πιο τίμια πολιτικός που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την Ελλάδα. Δεν έκλεψε Δεν είπε ψέματα Δεν συκοφάντησε Κανέναν. Το ότι ανήκει στην Κλάση των 100 Πλουσιότερων στην Ευρώπη οφείλετε αποκλειστικά και μόνο στην εξουθενωτική εργασία των τελευταίων 15 ετών. Μην την κατηγοράτε διότι είναι απαράδεκτο. Τέτοιου μεγέθους Πολιτικά αναστήματα είχε καιρό να δει ο τόπος μας. Και για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ με τον εαυτό μου την εμπιστεύομαι απόλυτα. Βέβαια ο δικός μου Πατέρας πολέμησε τους Ιταλούς και τούς Γερμανούς. Κάποιον άλλον οι πατεράδες ήταν Αρχηγοί Αστυνομίας ,Και σώσανε μάλιστα πολλούς Πατριώτες από την εκτέλεση. Δικηγόρος των Γερμανικών δυνάμεων κατοχής αλήθεια μήπως ήταν ο Πατέρας …. Και ποιος ¨Έλληνας με τόση εξουθενωτική εργασία 15 ετών έχει τόση οικονομική άνεση. Μόνο οι καλά αμειβόμενοι Δημοσιογράφοι. (Όπως ο Βλαχόπουλος,) Στου Μαχίμου δεν εργαζότανε αυτός. Και αυτά που λένε για Χριστοφοράκο και Οικοπεδικές εκτάσεις στο Βόλο είναι συκοφαντίες. Αφού να φανταστείτε φίλοι μου και ο Ηγούμενος ..Ευφράδης το παραδέχτηκε. Η συγκεκριμένη δεν έχει πάρει τίποτα. Κάποιοι άλλοι Αλήτες υπουργοί τα τσέπωσαν όταν αυτή έκανε περιοδείες και κλείσιμο για επιχειρηματικές συμφωνίες για το μεγαλείον της χώρας. Κλείνω με μια Ηπειρώτικη ευχή. Ο Θεός να την αναπαύσει. Σας ευχαριστώ για την Υπομονή σας και προσωπικά δεν θα ξαναενασχοληθώ με το θέμα.
|