Απάντηση: NTORA caput
Εγώ θα ρωτήσω κάτι και τους δύο σας, 6 μήνες πρίν ποιοί έτρεχαν στις προεκλογικές συγκεντρώσεις γεμίζοντας το πεδίο του Άρεως, (ήταν σίγουρα περισσότεροι και από αυτούς που μαζεύτηκαν στην πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση της Τετάρτης) ποιοί ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΑΝ τα ίδια πρόσωπα που πριν 5 χρόνια (και 2 αν θέλεις) είχαν αποδοκιμάσει.
Τι θέλω να πω; ότι σαν λαός έχουμε αυτούς που μας αξίζουν, αρκεί να ρίξετε μία ματιά γύρω σας, παντού βρώμα, απαραδέκτες συμπεριφορές κ.λ.π και έχουμε καταλήξει όλα αυτά να τα θεωρούμε μαγκιά.
Σίγουρα Νότη εκεί που δουλεύεις ξέρεις πρόσωπα και κατάστασεις που σε άλλα κράτη θα είχαν οδηγήσει κάποιους στην φυλακή, το ίδιο θα πω και για μένα, όταν ξέρω ότι δείνα λάδωσε για να κάνει την μία ή την άλλη παρανομία και δε μιλάω βοηθώ στο να συντηρείτε αυτή η κατάσταση.
Ας μην γκρινιάζουμε λοιπόν, όλοι μας άλλος πολύ και άλλος λίγο, είτε ενεργά είτε με την απάθεια μας έχουμε συμβάλλει για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα.
Μπορεί να είναι πολύ "αμερικάνικη" αλλά είναι και πολύ επίκαιρη η φράση του Κέννεντυ
"Μη ρωτάς τι κάνει η πατρίδα σου για 'σένα αλλά τι κάνεις εσύ για την πατρίδα σου"
Last edited by frits; 10-05-2010 at 13:17.
|