View Single Post
Παλιό 12-05-2010, 17:19
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Ποιος με αποζημειωνει???

Ειδε ο μηχανικος τις ζημιες που ειχαν γινει*** και ολα καλως***-συνενοηθηκαν και με το τμημα εγγυησεων για αντικατασταση του ανεμοδραυστη--λογω γρατζουνιων(η ζελατινα βρηκε στο σκουτερακι που ειχα παρκαρισμενο διπλα..)οσον αφορα 2 ελαφριες γρατζουνιες--δεν ασχοληθηκαμε καθολου--κοινη συνεναιση βεβαια--(δεν αξιζε καν τον κοπο---

επι της ευκαιριας που Βολταρα προς τα εκει τους ειπα για το θεμα που ειχα με τα grip---και ενω παλαιοτερα μου ειχαν αρνηθει την αντικατασταση τους--τωρα ολα ηταν οκ--θα κλειστει νεο ραντεβου για να υπαρχουν grip και ζελατινα ετοιμοπαραδοτα να παω για τοποθετηση--αλλαχθηκε--μπηκε καινουριος αποστατης στο 2πλο stand και ελπιζω απο εδω και μπρος να μην εχω κανενα προβλημα,αυτο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι οτι πληρωσα 10 ευρω για βιδα---τεσπαμο---μαλλον υ χρεωσαν τον αποστατη---αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!!!!(δεν θα ειμαι ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στο αλευρι)

θα εχω και το τελευταιο update---οταν με το καλο τοποθετησω τα πραγματα----

αυτο που αποκομοισα ειναι ενα........

αν τζογαρει εστω και λιγο το 2πλο stand---σφιχτε το αλλιως----πατε για μπελαδες και βασανα....οκ εγω σταθηκα τυχερος----και με ελεχιστες ζημιες--και με αντικατασταση ανεμοθραυστη με την συνεναιση του συνεργειου...αλλα φιλαρακια---θελει προσοχη,,,,

Last edited by vasorfa; 12-05-2010 at 17:22.
Reply With Quote