View Single Post
Παλιό 12-05-2010, 18:17
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Άρχισαν τα όργανα στην Ισλανδία! Σε εμάς πότε;

Σταυρο, καταπιανομαι με το δικο σου ποστ και νομιζω οτι απαντω σε΄όλους τους ''Τοτους'' που αναφερονται σε παραπανω ποστς!!
Ακομα, ειναι τελικα πραγματικοτητα αδιαψευστη οτι τα αποφθευγματα του τυπου ''ελα μωρε στην Ελλαδα ζουμε'' εχουν γινει τροπος ζωης και δεν φευγουν απο μεσα μας με τιποτε!!!!! Ακομα και στις εμφανεις προσπαθειες αλλαγης καποιων παλιων συνιστωσων απο Πολιτικους εμεις προεξοφλουμε την αποτυχια των μεσω της δυσπιστιας μας διότι κρινουμε απο....το παρελθόν!! Μάλιστα ειμαστε τοσο σιγουροι οτι αυτη η χωρα δεν αλλαζει που αναγάγουμε την ολη προσπαθεια σε ανεκδοτο με τον Τοτό!!!!! Μα καλα κανεις σας δεν εχει την παραμικρη ελπιδα οτι ΤΩΡΑ ισως κατι να αλλαζει? Κανεις?????
Καποιος με ειπε ''κομματο...κατι'' δεν θυμαμαι σε άλλο ¨η σε αυτο το νημα παλι δεν θυμαμαι!! Γιατι? διότι λεγοντας τις σκεψεις μου οι οποιες φανερωναν ελπιδα για αλλαγη και οι οποιες συνεπιπταν πολιτικα με την παρουσα Κυβερνηση....στιγματιστικα!!!!!
Κι ερωτω, ''μα καλα αυτο δεν ζητουσαμε τοσα χρόνια? και τωρα που ισως παει να γινει κατι δυσπιστουμε αντι να το υποστηριξουμε με φουλ γκαζια''?
Αυτοι ειμαστε λοιπόν? κοματόσκυλα που κοιταμε την τσέπη μας? μηπως ειμαστε δυσπιστοι σε οτιδηποτε κανει ενας Πολιτικος επειδη μονον και μονον ειανι Πολιτικος? Μηπως ειμαστε ανθέλληνες μη καταδεχομενοι να βοηθησουμε την χωρα μας, εστω κι αν δεν την φεραμε εμεις κατα αποκλειστικοτητα σε αυτο το σημειο αλλα με απλη συνυπευθυνοτητα? Αν γινοταν δηλαδη Πολεμος με την γειτονα τι θα καναμε? θα μετακομιζαμε με ολα μας τα υπαρχοντα στην......Ιταλια επειδη......δεν τον προκαλεσαμε εμεις????? ημαρτον!!!
Ενταξει λοιπόν φιλε Σταυρο και λοιποι συναδελφοι, οταν μετα απο 20 χρόνια ερθει ο γυιος σας / κορη σας και σας πει ''μπαμπα χρωσταω χ ποσο και δεν εχω να τα δωσω''' εσεις να τον/την διωξετε μακρια λεγοντας τους ''οπως εστρωσες να κοιμηθεις τσογλάνι''!!!! Θα μου πεις το ιδιο ειναι γυιος /κορη με πατερα και Κρατος με υπηκόους? ακριβως το ιδιο λεω εγω!! Να μην αρχισω τα τετριμενα του τυπου ''παιδια της ελλαδος παιδια'' ολοι καταλαβαινετε τι θελω να πω!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο μου αφενός οι δικοί μας δε είναι Ισλανδοί, τα έχουν "στήσει" καλύτερα τα πράγματα έχουν και πείρα βλέπεις, από εκεί και πέρα έχουμε το προηγούμενο του ειδικού δικαστηρίου όπου ο ένας από τους κατηγορουμένους μετά ξαναβγήκε πρωθυπουργός, ακόμα και σήμερα τελικά δεν μάθαμε τι ακριβώς έιχε γίνει με τον Κοσκωτά, ή μήπως πιστεύεις ότι δεν ειχε γίνει τίποτα.
Μην κρινεις απο το παρελθον κατι καινουριο!!!! Ξερεις ποσες προσπαθειες για την καταπολεμηση της Πολυομελιτιδας, της ελονοσιας, της κατακτησης του διαστηματος κ.λ.π. ειχαν στεφθει απο αποτυχια? Ενας ομως βρεθηκε κι εδωσε την λυση!! Γιατι να μην εχω την ελπιδα οτι κι εδω κατι καλο θα συμβει? γιατι να μηδενιζω τα παντα εξαιτιας του παρελθόντος????
Ακομα και η τουρκια αλλαζει το συνταγμα της, πραγμα αδιανοητο πριν 1-2 χρόνια και θεμα που εστελνε στην φυλακη τους Πολιτικους που προτιναν την αλλαγη του!!! Ομως βρεθηκε ο ΕΝΑΣ που τα καταφερνει σιγα σιγα!!!

Απόσπασμα:
Η "κρεμάλα" μπορεί να στηθεί για 2-3 της προηγούμενης κυβέρνησης και να λειτουργήσει σαν κολυμβήθρα του Σιλωάμ..
20 χρόνια πισω θα παει αυτη η απλη ερευνα Σταυρο!!! Απλα πραγματα, ''τι ειχες Κε Παντελη πριν μπεις στην Πολιτικη? αυτα!!! Πως εχεις τωρα τα αυτα Χ 15?........????????? τι δεν μπορεις να τα δικαιολογησεις? περνα απο τον Προκρουστη!!!!!

Απόσπασμα:
Εγώ επιμένω ότι το σύστημα είναι σάπιο και δεν μπορεί να αλλάξει από μόνο του ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Φιλε μου ξερεις οτι ανθρωποι βαρια αρρωστοι εζησαν περισσότερο απο το αναμενομενο λογω της αιασιοδοξιας τους για ζωη!! Αλλοι ξεπερασαν τελειως το προβλημα τους!!!
Γιατι πρέπει να εχω τετοια δυσπιστια στα παντα??

Απόσπασμα:
Σήμερα πρώτη είδηση ήταν το γκρέμισμα της ερειπωμένης "ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ" και μάλιστα με την παρουσία υπουργού και πρωθυπουργού για κάτι που είναι αυτονόητο και μας το "πασάρουν" σαν πρώτη είδηση.

Επιμένω ότι τους ενδιαφέρει πρώτα η εικόνα και μετά το έργο, έτσι έχουν μάθει, το ομολογούν οι ίδιοι όταν λένε ότι ανησυχούν ότι δεν θα ξαναβγούν....
Ναι, ενα αυτονοητο που χρονιζει 20 χρόνια!!!! Και τωρα εγινε!!!!!! τι σου λεει αυτο? απολυτως τιποτα??? Μα τιποτα????? Γιατι να το εκλαβω σαν ''πολιτικη προβολη'' του ταδε Πολιτικου? και γιατι τοσο καιρο δεν γινοτανε κατι αναλογο εστω και για τις καμερες, αλλα να ριχνανε την Φαντασια!! Την Φαντασια το εδαφος της οποιας ανηκει στο Υπουργείο Οικονομικων και το νεμονται χιλιοι δυό μπλοκαροντας τις διαδυκασιες κατεδαφισεις της!!!!

Απόσπασμα:
Θα σου πω ένα παράδειγμα που αφορά τα τεκμήρια, γιατί π.χ βάζει όλα τα Ι.Χ. των 1.600 κυβικών στον ίδιο κουβά, είναι τόσο δύσκολο να τα ξεχωρίσει με βάση την εργοστασιακή τους αξία, το ίδιο κόστος συντήρησης έχεις εσύ για το ΗUNDAI, και το ίδιο ένας π.χ με ένα Audi. Γιατί να φορολογηθείς το ίδιο ;
Φιλε μου, τα τελη κυκλοφοριας δεν ειναι αναλογα της συντηρησης ¨η της αγορας του οχηματος σε καμια χωρα του κοσμου!! Τα τελη κυκλοφοριας ειναι αναλογα του εδαφους που παταει ενα οχημα, του χωρου που καταλαμβανει και κυριως των ρυπων που εκπεμπει!!!! Ετσι ενα Χιουνται 1600 και ενα Αουντι 1600 εχουν ιδιο χωρο καταληψης, διαφορετικο κοστος συντηρησης (το οποιο ομως δεν ειναι μετρο συγκρισης) και διαφορετικους ¨η και ιδιους ρυπους!!!!!! Γιατι να πληρωσει λοιπόν περισσότερα τελη κυκλοφοριας ενα Αουντι 1600 απο ενα Χιουνται????

Απόσπασμα:
Όλα γίνονται στο πόδι ακόμα και σήμερα.
Με το CAPOTAZ τι έγινε τελικά, πέρασε κανένας νόμος ; ή έμεινε εξαγγελία; (δεν ξέρω ρωτάω)
Σταυρο, απο την εξαγγελια μεχρι την ψηφιση του νομου μεσολαβει ενα αρκετα μεγάλο διαστημα!! Παντως το νομοσχεδιο θα ειναι προς ψηφιση μεχρι τα τελη Μαιου αρχες Ιουνιου!!!

Last edited by GeorgeP; 12-05-2010 at 18:25.
Reply With Quote