Θέμα: NTORA caput
View Single Post
  #93  
Παλιό 12-05-2010, 23:52
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Μηνύματα: 987
Προεπιλογή Απάντηση: NTORA caput

Gιώργο...πρέει να τα έχεις πάρει πολύ μαζί μου για να "αναγκαζεσαι" να πεις κάτι τόσο βαρύ στο ότι ορκίζεσαι στο τιμόνι που οδηγάς!!

Δεν διαφωνώ στο ότι θα έλεγες τα ίδια όποιο κόμμα κ να ήτανε στην εξουσία.!! Δεν μιλάω κομματικά εξαλλού ποτέ...διαφωνούμε στο τρόπο σκέψης και στο πως βλέπουμε τα πράγματα...κ επειδή ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγήται δεν πρόκυται να ξαναπώ κάτι πάνω σε αυτό το θέμα!!


Απλά μην αδικέι κόσμο λέγοντας ότι δεν παραγούμε....πρώτα απο όλα αδικείς τον εαυτό σου κα μετά κ όλους εμάς!!! Εντάξει δεν είμαστε κ γερμαναράδες.....αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κ όλα!!!

Εγώ επένδυσα σε κάποια πράγματ αστη ζωή μου....σπούδασα χάλασα του κόσμου τα εκατομυρία που στερηθήκανε οι δικοί μου για να έχω ένα καλύτερο εφόδιο στη ζωή....όταν μια μέρα ξαφνικά βγαίνει κάποιος κ λέει είμααστε 300δις χρεωμένοι κ θα τη πληρώσετε εσείς τη νύφη..όταν με βαριά χαρτιά κ προυπυρεσία 11 μήνες τώρα δεν έχει χτυπήσει το τηλεφωνό μου για δουλειά(εκτός για τηλεφωνητής να ουλάω πακέτα τηλ.εταιρειών )....όταν όταν όταν.....πιστεύω έχω το δικαίωμα να μην πιστεύω πλέον κανέναν τους!!!

Απλά για να βγάλω τα λευτά που επένδυσαν οι δικοί μου στις σπουδές μου...που εκεί μας "οδήγησε" το κράτος γτ μας λέγανε αν δεν σπουδάσεις τη σήμερον εποχή δεν πάς πουθενά...θα πρέπει να δουλεύω για 10 χρόνια και να μην χαλάω τπτ!!

Αυτά απο μένα τα υπόλοιπα σε κανένα καφέ!!
Reply With Quote