View Single Post
Παλιό 15-05-2010, 01:31
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro
Προεπιλογή Απάντηση: Καλο σου ταξιδι Κωστα!

Δημητρη σ ευχαριστω πολυ.
Ειμαι σιγουρος οτι εδω μεσα υπαρχουν ανθρωποι με το "Α" κεφαλαιο.

Η μικρη χρειαζεται την αγαπη μας, γιατι, αν οχι τωρα, σιγα-σιγα θ αρχισει ν αναρρωτιεται γιατι ο πατερας της αργει να ερθει τοσο πολυ. Ηξερε οτι μεχρι τωρα ηταν στο νοσοκομειο. Ηξερε μεχρι πριν απο λιγο καιρο οτι ηταν στο εξωτερικο για δουλειες. Μετα απο καποιες μερες ομως τον εβλεπε.
Τωρα δε θα τον βλεπει.
Και μεγαλωνοντας θα καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει μπαμπας. Και εκει ειναι που θ αρχισουν αλλα προβληματα.

Αναρρωτιεμαι αν αυτα που εκανα ηταν αρκετα. Νοιωθω οτι δεν μπορεσα να τον σωσω. Δεν ηταν στο χερι μου ομως. Εκανα ΟΤΙ μπορουσα. Ετρεξα να βρω ανθρωπους να δωσουν αιμοπεταλια. Εδωσα και γω και μετα λυποθιμησα. Νοιωθω οτι ημουν ετοιμος να πεθανω, αρκει να τον εσωζα.
Δεν μπορεσα ομως. Νοιωθω οτι δεν εκανα τιποτα για εκεινον.

Ο Θεος αποφασισε οτι τον ηθελε μαζι του. Και οταν αποφασιζει ο Θεος, εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.

Μακαρι να μπορουσα να τον φερω πισω.
Λυπαμαι που δεν ηταν στο χερι μου να κανω κατι παραπανω.
Ευχομαι απο κει πανω που ειναι να προσεχει το αγγελουδι του, που δεν προλαβε να τον χαρει.

Καλο σου ταξιδι Κωστα.Μεσα στο φερετρο η μητερα σου, σου εβαλε μια μικρη νταλικα. Το οχημα που σε ταξιδεψε σ ολη την Ευρωπη. Μ αυτο το οχημα τωρα ποια θα ταξιδευεις σ εναν νεο κοσμο. Ισως τωρα ποια να εισαι πιο ευτυχισμενος απο πριν.

Καλο σου ταξιδι αδελφε μου. Για μενα δεν εχεις πεθανει...!

Last edited by emix; 15-05-2010 at 01:34.
Reply With Quote