View Single Post
Παλιό 17-05-2010, 11:05
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνάρα, ε Ελληνάρα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Με συγχωρούν οι Γιώργηδες αλλά διαφωνώ μαζί τους, οριζοντίως και καθέτως!!!
Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία με την "συλλογική ευθύνη"!!
Είναι σαν να μου λέτε οτι στο DNA του Έλληνα είναι η απατεωνιά, η φοροδιαφυγή, το βόλεμα κλπ. Λες και είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους λαούς!!
Κάποιοι έφεραν τη χώρα σ αυτό το χάλι και την ανυποληψία. Και αυτοί είναι όσοι έπρεπε να την κυβερνήσουν σωστά εδώ και δεκαετίες. Δεν φτάνει που τα θαλάσσωσαν, τώρα θα πρέπει να μας ρίξουν και τις ευθύνες;;; Φταίει ο γάιδαρος και βαράμε το σαμάρι!
Απλά τους βολεύει το αυτομαστίγωμα και οι τύψεις για να αντέξουμε αδιαμαρτύρητα τα όλο και πιό σκληρά μέτρα.
Αντί να μας λένε μπούρδες τύπου Κατσέλη θα έπρεπε έστω κι ένας να είχε στοιχειώδες φιλότιμο να παραιτηθεί! και μετά ας έρθουν να μου πούνε γιατί κατάντησε η χώρα έτσι!
Δεν θα σε πειραξει που θα διαφωνησω μαζι σου ως προς το πρωτο σκελος!!!! Διοτι ΝΑΙ στο DNA του Ελληνα ειναι και η απατεωνιά, και η φοροδιαφυγή, και το βόλεμα και, και ,και.....!!!

Και ακομα, τι σχεση ο Ελληνας με τους άλλους λαους?? Ο ελληνας ειναι μοναδικος και στα καλα και στα κακα!!! Ο Γερμανος, ο Γάλλος, ο Πορτογάλλος κ.λ.π. δεν διανοειται να κλεψει εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων! Θελεις να βοηθαει και λιγο η νομοθεσια που εκει εφαρμοζεται? να το δεχτω!! αλλα ειναι η φιλοσοφια τους εν πρωτοις τετοια!!!!!
Εμεις εδω, σκοτωνουμε τους Καποδιστριες γιατι δεν μας κανουν τα κεφια, αγοραζουμε θεσεις στο δημοσιο με την ψηφο μας, αγοραζουμε με χρημα συνειδησεις πολιτικων αδιαφορωντας για την οποιαδηποτε επιπτωση, και......να μην τα ξαναλεω τωρα και αρχισει ο Πλοιαρχος να μου την πεφτει με ''το λακωνιζειςν εστι φιλοσοφείν''!!!!!

Στα περι παραιτησεων ναι συμφωνω!!!!!

Last edited by GeorgeP; 17-05-2010 at 11:08.
Reply With Quote