View Single Post
  #13  
Παλιό 17-05-2010, 16:49
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Μηνύματα: 6,530
Προεπιλογή Απάντηση: Ελληνάρα, ε Ελληνάρα!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλιστα..
Δηλαδή για το κακό μας το χάλι μας φταίνε τα ..ελαττωματικά μας γονίδια!
Άρα να μην ζητήσουμε από κανέναν κερατά ευθύνες διότι είχε το ακαταλόγιστο! αυτά του υπαγόρευε το DNΑ του! δεν έφταιξε αυτός.. οι γονείς του που του κληρονόμησαν ..σκάρτο υλικό!
Τώρα πως στο διάολο χάλασε το δικό μας DNA άγνωστο! ό ήλιος;; η θάλασσα;; ο φραπές;;;
Μάλιστα...

Επομένως δεν έχουμε και ελπίδες βελτίωσης γιατί εξ ορισμού δεν διορθώνουν το DNA τα οικονομικά μέτρα. Αλλιώς θα τα συνταγογραφούσαμε στα νοσοκομεία.. Απατεώνας είσαστε;; ανεπρόκοπος;;; εκμεταλλευτής;; μην ανησυχείτε, δεν θα πάτε φυλακή, μισό να σας γράψω δυό-τρία οικονομικά μέτρα να ισιώσετε!
Δηλαδή δεν φτάνει που μας καταχρεώσανε, που κατακλέψανε τη χώρα, που μας υποθήκευσαν το μέλλον, που δεν ζητήσανε μια συγγνώμη, που δεν παραιτήθηκε έστω ένας.. θα μας κάνουν να πιστέψουμε οτι είμαστε κι από σκάρτο υλικό!!!!
Αμ δε που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι!!
χμμμμμμμμ!! λοιπόν Φίλε Νοτη, η μονη περιπτωση να συμφωνησω μαζι σου ειναι οταν μαζι με τους Πολιτικους που αμαρτησαν και οι οποιοι πρέπει να παραιτηθουν, να διαποπεμφθουν, να πανε φυλακη να λυντσαριστουν, να πληρωσουν τα οφειλομενα, να.........., τα ιδια να παθουν και αυτοι οι οποιοι αναφερονται στο ποστ του Gemara!!!!!
Να απολυθουν ολοι οι Ιδ. Υπάλληλοι οι οποιοι περιλαμβανονται στους 180,000 με τις ψευτικες δηλωσεις, το ιδιο να παθουν ολοι οι Δ. υπάλληλοι οι οποιοι κανανε το ιδιο (υπηρχαν και τετοιοι) και αυτοι οι δημοσιοι που εκαναν 2 δουλειες και δηλωναν την μια , τα ιδια να παθουν οι δικηγοροι που κατακλεβαν τον κοσμο ολον και την εφορια μαζι, τα ιδια να παθουν οι καταπατητες γης που δεν εχουν πληρωσει φορο για την γη που καταπατησαν, τα ιδια να παθουν οι Ιδ. Γιατροι που παρουσιαζαν ετησιο εισοδημα 300-15000ε ενω εβγαζαν πολλυ παραπανω, σε αυτους μαλιστα δεν θα με χάλαγε μια αφαιρεση αδειας λειτουργιας δια παντος και αφαιρεση του δικαιωματος να εργαστουν σαν γιατροι για κανα δυο χρόνια ετσι για να καταλαβουν τι εστι βερύκοκο!!! Τα ιδια τέλος να παθουν οι Δ. γιατροι για τα φακελακια αλλα και τα ιδια και χειροτερα οι συνδικαλιστες που εξωθουν όλους τους παραπανω αναλγητους σε απεργιες για να μην στερηθουν αδικως κεκτημενα και οι ιδιοι (αν και δεν δουλευουν οι Συνδικαλιστες) προτιμωντας την πληρη ανεργια (αν χρεωκοπησει η χωρα) αδιαφορωντας για όλους τους παραπανω αρκει και μονον να εχουν λογω υπαρξης οι ιδιοι!!!! Αυτοι οι τελευταιοι να πανε για εσχατη προδοσια!!!!

Τοτε θα ειμαι 1000% μαζι σου!!!
Reply With Quote