Θέμα
:
Ελληνάρα, ε Ελληνάρα!
View Single Post
#
20
17-05-2010, 20:21
pirate
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS
Απάντηση: Ελληνάρα, ε Ελληνάρα!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
Carduelis
Φίλε Γιώργο, ούτε οι ενοχές είναι ίδιες, ούτε τα φταιξίματα είναι ίδια, ούτε οι ευθύνες στην διακυβέρνηση της χώρας ήταν στους ώμους τους δικούς μας. Στις δικές μου τις τσέπες, όπως και εκατοντάδων χιλιάδων ελλήνων, δεν βρίσκεται ούτε ευρώ από τα κλεμμένα..
Ασε που δεν θυμάμαι να με (μας) διόρισε κάποιος υπεύθυνους για την οικονομία, την παιδεία, την εξωτ. πολιτική, το δημόσιο χρέος ή οτιδήποτε άλλο υπεύθυνο και να μην έκανα σωστά τη δουλειά μου!
Μεγάλη υπεραπλούστευση κάνεις που δυστυχώς βολεύει όλους αυτούς τους αλήτες που μας έφτασαν εδώ. Εκείνοι έκαναν περιουσίες και χλιδάτη ζωή κι εμείς το σκατό μας παξιμάδι.
Και τώρα τάχα μου φταίμε όλοι το ίδιο!!!!! Ακόμα και οι επόμενες γενιές που ούτε καν πρόφτασαν να ψηφίσουν!
Δεν μου φτάνει δηλαδή που θα με βάλουν να πληρώσω τελικά το μάρμαρο πρέπει να δηλώσω και ένοχος και ευχαριστημένος από πάνω ;;;;
ΥΓ: ψιτ; αυτή τη φορά τους καφέδες τους χρωστάει ο Πλοίαρχος που εριξε τη νάρκη και τώρα σφυρίζει αδιάφορα!
Άδικα τα λες και φωνάζεις......, και νομίζω ότι θα έκανε καλό μια επίσκεψη σου στην Κρήτη και δη στο Ηράκλειο (μαζί με την μπουμπού σου φυσικά) για έναν γονιδιακό έλεγχο ......
pirate
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): pirate