Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Benjamako
Εγω με την σειρα μου θα πω οτι η απλη βενζινη με την υψηλων οκτανιων εχει και μεγαλη διαφορα στην αποδοση.Αν εβαλες απλη και ο φιλος σου 100αρα τοτε ακουγεται λογικο.
|
Το πρόβλημα δεν ήταν στο πόσα χιλιόμετρα βγάζαμε. Το γεγονός οτι εγώ έμενα - ενώ αυτός είχε καμποσα χλμ ακόμα - αλλά γεμίζαμε με την ίδια ποσότητα καυσίμου, με έβαλε σε σκέψεις....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Carduelis
΄
Εμένα είναι ακόμα στην εγγύηση αλλά δεν με βλέπω να τον πείθω το μάστορα στο εξουσιοδοτημένο
Να φέρνω γύρω γύρω το συνεργείο μέχρι να μείνω από βενζίνη;; πόσο κάνει η ρημάδα η βοηθητική αντλία;
|
Κοστίζει κοντά στα 170 ευρώ
Για να πω την αλήθεια εμένα δε θα με είχε ενοχλήσει που δεν καταναλώνει όλη την βένζινη. Έτσι κι αλλιώς στα ταξίδια που κάνουμε στον πολιτισμένο κόσμο, τα βενζινάδικα είναι πολλά και ούτως ή άλλως μια στάση ανα 200 - 250 χλμ την κάνω. Το θέμα παρουσιάστηκε στα 2 τελευταία μου ταξίδια σε πιο "αφιλόξενα" μέρη με μειωμένο αριθμό πρατηρίων.... Στο Μαρόκο κουβαλούσα ένα 4λιτρο επιπλέον μπιτόνι στις αποσκευές και στην Συρία-Ιορδανία έμεινα μια φόρα... ευτυχώς είχαμε 2 adve μαζί και είχα καλή καβάτζα....
Αν ήταν να σκάσω τα 170 για να αποκτήσω άλλα 50 χλμ αυτονομία, μπορεί να μην το έκανα.... Ασε που, πλέον, ξέρω πως αν δω τα σκούρα, ξαπλώνοντας την μηχανή προς τα αριστερά θα μεταφερθούν τα "κρυμμένα" λίτρα στο αριστερό μάγουλο που βρίσκεται η αντλία και θα μπορώ να συνεχίσω..........