Παιδια ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Το λογικο ειναι μετα απο service να ειναι στα σωστα επιπεδα , παραδοξως ομως οταν την παρελαβα ηταν κοντα στις 900στρ και λιγες μερες μετα αν δεν ανοιγα τον αερα εσβηνε αμεσως.Μονο οταν ζεσταθει πολυ καλα(2 κουτακια και πανω) φτανει στις 600-650στρ. και φυσικα παλι μου σβηνει εν κινηση πολλες φορες.Επικοινωνισα με το μαστορι στην BMW και μου ειπε να παω να το ανεβασει , αλλα...δεν προλαβα.Το κανονι της αντιπροσωπιας με προλαβε.
Οσο για τον τοπικο μαστορα ,εψαξα και τον βρηκα πριν παω στα Τρικαλα.Του πηγα την μηχανη για προληπτικο ελεγχο και μετα απο μια μερα μου ειπε οτι θελουν αλλαγη τα μπουζι.Την πηρα μετα απο 2 μερες γιατι δεν μπορουσε να τα ξεβιδωσει πληρωνοντας 50€.Δεν προλαβα να φτασω σπιτι και καταλαβα σπινθηρισμο στο δεξιο σωμα του κινητηρα.Ειχε σπασει το μπουζοκαλωδιο σε ενα σημειο ,προφανως οπως το αφαιρεσε για την αλλαγη.
Το πιο κοντινο service ειναι 120 χιλ. πηγαινε-ελα ,αρα πολλα για κατι που ισως ειναι απλο.Το εχω γενικοτερα το αθλημα και πιστευω με λιγη βοηθεια δικια σας θα τα καταφερω σε αυτο και σε αλλες απλες επισκευες-ρυθμισεις.
Αν καποιος γνωρισει καποιο καλο συνεργειο κοντα στην περιοχη μου ας μου στειλει ενα πμ