Απάντηση: Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;...
σωστό - απλά δεν μου αρέσει γιατί τέτοια ζώα βοηθάν τη δημιουργία συνειρμών που είναι άσχετοι με την πραγματικότητα
το XT από πίσω του θα είπε "κοίτα τον παππού που πήρε BMW και δεν χωράει να περάσει από πουθενά και μας είναι και με το μαλλί έξω να τον βλέπουμε" ...βέβαια η ηλικία δεν με ενδιαφέρει και εγώ προς τα εκεί πάω, 35 πια (αν και είχα BMW moto πριν τα 30 μου), απλά αναφέρω την σκέψη που έρχεται στον άλλον και μας χαρακτηρίζει ως σύνολο... βέβαια εμένα που τους πέρασα από δεξιά ντυμένος με το μπουφάν μου και το κράνος μου ούτε με πρόσεξαν, πιθανά ούτε και τη μηχανή μου (που άρα... χώραγε και μετά από 5" δεν ήμουν εκεί) και θα έμεινε η σκέψη τους η αρχική και φτιαγμένη από αυτόν τον χαζό.
Το χειρότερο το έχω δει σε παπί *, αλλά ΔΕΝ χαρακτηρίζει "τα παπιά" ως σύνολο (να μου πείτε οι πιτσαδόροι ναι)... ενώ αυτός χαρακτήριζε την BMW.
* ...να βρέχει καταρακτωδώς (να μην βλέπει κανείς στα 5 μέτρα) και με τρελό αερα, προειδοποιημένα και από το πρωί, και όμως ο παπάκιας αυτός, ανέβαινε επίσης το ποτάμι, ΧΩΡΙΣ κράνος και επειδή δεν μπορούσε να κοιτάξει ευθεία, είχε το κεφάλι πλάγια και κοίταγε με τις άκρες των μισόκλειστων ματιών του... Ελπίζω να ζει, αλλά αν δεν ζει δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο (εκεί λυπάσαι περισσότερο τον άλλον που θα πήρε στο λαιμό του με δικαστήρια και τύψεις και τέτοια αφού θα τον πάτησε χωρίς να φταίει). Αυτόν τον παπάκια δεν τον λες καν ζώον γιατί προσβάλεις τα ζώα. Όμως δεν χαρακτηρίζει τα παπιά (το ίδιο βλήμα θα ήταν και με Goldwing). Στον άλλο τι έβλεπες πρώτο; "Α BMW οδηγεί... ε λογικό το βλέπω, δικαιολογεί πολλά αυτό"
|