View Single Post
Παλιό 26-05-2010, 15:48
ΙoannisPanagiotidis Ο/Η ΙoannisPanagiotidis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Solingen - Θεσσαλονίκη
Μoto: R1200GS '04
Προεπιλογή Απάντηση: Δολομιτικες Αλπεις 2010 ... οταν καποια μερα τα ονειρα γινονται πραγματικοτ

...οχι φιλε μου ...ειπαμε θα το φτιαξω και θα το κρατησω!..θα ψαξω μεσα μου να βρω δικαιολογιες ... θα προσπαθησω να σβήσω το συμβαν και να κοιταξω μπροστα αλλα δεν μπορω να κανω σαν να μην συνεβει!

...100% μποορει να μην φταιει...αλλα ουτε θα παρω την ευθηνη πανω μου ! ... ειχε το σωστο λαδακι της και την ειχα στη τριχα ... δεν το ταλαίπωρουσα με τελικες ταχυτητες ... ουτε χιλιομετρα μεσα στη πολη ...ουτε υψηλες θερμοκρασιες εχουμε δω στα βορεια....η μεση ωριαια ταχυτητα ζητημα να ηταν σε καθε βολτα 100 Km/h ... ουτε στους κοφτες την εβαζα απλα γεμιζα τις ταχυτητες καλα πριν αλλαξω! ...ουτε εξατμισεις ... ουτε επεμβασεις στα ρευματα ...ουτε σουζες ..ουτε καφριλικια ....τεσπα!...κατ εμε δεν προβλεπεται τετοια βλαβη!...θα μπορουσα να ειχα σκοτωθει ή αν εσπαζε κανα καρτερ απ την πολτοποιηση της μπιελας απ τον εκκεντροφορο θα τσακιζοταν καποιος απο πισω μου!

.... αν με ρωτουσες μεχρι πριν μια εβδομαδα θα ορκιζομουν στο κινητηρα και θα σου λεγα οτι ετσι που την δουλευω αν το ανοιγαμε το μοτορι θα φαινοταν γυαλισμενο και καθαρο σαν καινουργιο !...για μενα ειπαμε ειμαστε πελατες!..και οσο πιο καινουργια η μοτοσυκλετα τοσο θα χανεται και το βαρος της δηλωσης "made in Germany"... ολα στο βωμο του μεγαλυτερου κερδους και στην επίτευξη των στοχων της καθε εταιριας!...απο κει και περα τουλαχιστον ειμαι συνειδητοποιημένο θυμα!...το θεμα δεν ειναι της BMW..ολες οι εταιριες αυτη τη νοοτροποια ακολουθουν!...δεν μπορω να κανω ομως οτι δεν το ξερω!

στο βιβιλαρακι της Buell ενος φιλου γραφει καθαρα οτι αν το πας το Ulysses για 5 συνεχουμενα λεπτα με τελικες ...μπορει να παρεις το κινητηρα στο χερι ....στα διαφημιστικα της BMW μας μιλαμε για unstoppable και εχουμε κανει συνώνυμο του boxer τη μακροζωια και τη αντοχη του αερόψυκτου! ... το οτι πας στην ακρη της γης και πληρωνεις ποιοτητα και aftersale service!

... παλια!...και στο τελος τοτε τι βαζουν τους κοφτες ?...και γιατι κανουν τα τεστ σε και καλα ακραίες καταστασεις για την αντοχη των υλικων?...ας μας πουνε να παρουμε τη GS για να βολταρουμε με τη κυρα μπροστα απ τις καφετεριες να δειξουμε το status μας!...τελως παντων !...σιγουρα μιλαω με νευρα και αν περασει η μπορα ισως τα δω πιο καθαρα!

...θα συνεχισω μπροστα !...αλλα δεν θα ξεχασω το σουηδικό υφακι του μαστορα που μιλουσε για λαχεια και ατυχεια!..κατα βαθος ειμαι απογοητευμενος!

... και στο τελος δεν ειμαι ο μονος !...οποιος γνωριζει γερμανικα ας διαβασει εδω! και εδω! και εδω! και ... και..........αφου ξερουν οτι συμβαινει γιατι κανουν τον Αλεκο!

Last edited by ΙoannisPanagiotidis; 15-06-2013 at 17:02.
Reply With Quote