View Single Post
Παλιό 26-05-2010, 18:09
ThanDim Ο/Η ThanDim βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Καλαμάτα
Μoto: R1200GS 05
Προεπιλογή Απάντηση: SERVICE στα 40.000χλμ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου βοηθα γιατι θα τρελλαθω!!!!!!!!!!!!!

θελεις να πεις οτι η αντλια καυσιμου ειναι αυτη:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0307&mospid=47823&btnr=16_0705&hg=16&fg=05
Πιστεύω πως έχω απαντήσει ήδη 2 φορές σε αυτή την ερώτηση.... Κι όμως... Ναι!!
Διάβασε και κάτω από την εικόνα, τις περιγραφές των ανταλλακτικών

Απόσπασμα:
Αφου ειναι αυτη, τοποθετημενη ψηλα στο τεποζιτο, πως τραβαει απο τα χαμηλα σημεια του τεποζιτου χωρις σωληνακια!!!!!! Και αφου ειναι αυτη πως ο φιλος thandim αλλα και άλλοι την ονομαζουν βυθιζομενη? Το οτι οταν ειναι γεματο το τεποζιτο βρεχεται απο καυσιμο δεν την κανει βυθιζομενη!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μήκος την αντλίας + φλοτέρ + φίλτρο είναι ικανό να φτάσει ως τον πάτο του ντεπόζιτου.
Βυθιζόμενη είναι η αντλία η οποία βρίσκεται βυθισμένη μέσα στο υγρό.... Τι άλλο;;;;;

Απόσπασμα:
και αυτο εδω τι ειναι?

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=0307&mospid=47823&btnr=16_0581&hg=16&fg=05

το οποιο στην εγχρωμη φωτογραφια φαινεται να συνδεεται με την τρομπα με σωληνωσεις???
Ο thandim για το συγκεκριμενο λεει: ''Στα δεξιά βρίσκεται η δευτερεύον αντλία καυσίμου ή additional pump, ή suck fuel pump. Ουσιαστικά είναι ένας πλαστικός σωλήνας που ενώνει τα 2 μάγουλα''
.....και η επόμενη πρόταση μου είναι:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Στα αριστερά είναι ελεύθερος, ενώ στα δεξιά έχει ένα μικρό φίλτρο από σίτα
Αυτό το σωληνάκι δεν έχει καμία επαφή με την αντλία καυσίμου!!!!! Σε εμένα είχε μετακινηθεί ψηλά και έτσι δεν μπορούσε να λειτουργήσει σαν συγκοινωνούντα δοχεία!
Γιώργο μου φαίνεται πως διαβάζεις ΠΟΛΥ γρήγορα....
Απόσπασμα:
Το οποιο ειναι λογικο αφου η εξοδος της βενζινης προς το σωμα γκαζιου ειναι ψηλοτερα και οχι χαμηλα οπως ειναι στα νορμαλ μηχανακια!!
Μα μιλάμε για BMW μηχανές.... Τι νορμάλ έχουν;; Χρόνια μπροστά λέμε......
Απόσπασμα:
Αν θελετε μου εξηγειτε φιλοι ''fast&furious'' και ''thandim'' γιατι μπερδευτηκα τα μάλα!!
Γιώργο δεν είναι κάποια αεροδιαστημική τεχνολογία. Απλά είναι κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα αλλά παραμένει συμβατικό! Όσο αφορά την φωτογραφία, όπως βλέπεις, δεν δείχνει που καταλήγει στην αριστερή πλευρά. Πως έβγαλες το συμπέρασμα οτι ενώνεται με την αντλία; Εγώ έκανα touring στα συνεργεία για να βρω που ακριβώς κάθεται και άναψα λαμπάδα στο παλικάρι που τελικά γνώριζε!!

Τελικά με το ρουμπινέτο τι εννοούσες;
Reply With Quote