View Single Post
Παλιό 26-05-2010, 18:57
pank Ο/Η pank βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: ΑΓ.Δημήτριος
Μoto: Honda XLV-1000
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!

1 μερα μετα, μπορω να γραψω:

- Ευχαριστώ πρωτα τον Θεό, που πήγα και γύρισα σωος και αβλαβης.
- Ευχαριστώ τον Arkas για την ιδέα, υλοποίηση, τρεξιμο πριν-κατα την διαρκεια-μετα, την υπομονη του με ολους εμας που καναμε του κεφαλιου μας, για το οτι ολοι καπου κοιμηθηκαμε τελικα, κλπ κλπ
- Ολους οσους ηταν εκει, γιατι γελασα-νευριασα-κουραστηκα κι ηταν ολοι διπλα μου
- Τον tomvasi γιατι ηταν σωστος συνοδηγος

- Μηπως χρωσταω λεφτα σε καποιον?
- Βασιλάκη, sorry ρε, αλλα ειμαι και καποιας ηλικιας. ΠΡΕΠΕΙ να γκρινιαζω.
- Μητσο, εκτος απο ευχαριστω, να ζητησω να παρω εγω τον κουμπαρο σου στην επομενη εκδρομη συνεπιβατη. Πιαστηκε ο ##### του στην σελα της χοντρης (τη γυναικα σου δεν την ανεβαζω γιατι θα σε βαλει να αλλαξεις μηχανη )
- Χαρηκα που γνωρισα τους Μπαμπη, Θοδωρη, Κωστα. Αν εμεις εχουμε παρεα αλλα 5-10 μηχανακια, αυτοι ειναι μονοι τους, αλλα δεν το παρατανε
- Για τους τρελο-Γιαννιωτες τι να πω? Ειναι μονοι τους μια κατηγορια. Θα σας ερθω.
- Αντωνης-Αντα ... Υποκλινομαι
- Μιχαλης. Ποσες ωρες ειχες φαει στο παζαρι ρε φιλαρακο για να βρεις αυτα τα μαγαζακια?
- Συντεκε, με το αριστερο χερακι εχεις πιασει ποτε το τιμονι. Βρε αθεοφοβε, Αθηνα-Θεσ/κη με το ενα χέρι!!!

Κατα την γνωμη μου αυτο που πηγε λαθος στην εκδρομη ηταν οτι εκανε ο καθενας του κεφαλιου του.
Γι αυτο μην κοιτας τι εκανε ο αλλος λαθος, κοιτα πως εσυ χαλασες την εκδρομη των υπολοιπων.

- Να ζητησω συγνωμη σε οσους εσπασα τα νευρα με οποια χαζομαρα εκανα.

Υ.Γ.: Και για όσους ενδιαφέρονται, ξερω ενα καλο Varadero (φιλος το πουλαει), ΧΑΡΤΙ
Reply With Quote