View Single Post
Παλιό 03-06-2010, 16:56
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
Προεπιλογή Απάντηση: Και πολυ αντεξα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα, το GS με ειχε ηδη καταστρεψει, απ οτι την στιγμη που αποφασισε να μ αφησει απο servo και δισκο-συμπλεκτη. Μεσα σε τρεις μηνες ειχα δωσει 1600ευρω!!!
Τωρα ομως θα ηταν ενα μηχανακι με δυο χρονια εγγυηση σ αυτα τ ανταλλακτικα. Τι αλλο θα μπορουσε να μου συμβει; Μονο κινητηρας μαλλον, αλλα, ειπαμε, τα boxer δεν σπανε δεν χαλανε. Μονο τα περιφερειακα σπανε και χαλανε!

Απο κει και περα, πανω απο 180ευρω για σερβις δεν ειχα δωσει ποτε. Και για τακακια; 25ευρω το καθενα, οχι 50 που ηθελε το ΚΤΜ.

Τεσπα.Προχωραμε παρακατω! Ολα ειναι εμπειριες.
Μερικες φορες ακουω οτι τα BMW εχουν ακριβα service και τετοια...μουφες!!! Εχετε ακουσει για service KTM και Ducati?? Εχω φιλους με τετοια μηχανακια και τα service τους ειναι φωτια!! Βεβαια ολα τα μηχανακια εχουν ακριβα service και ανταλακτικα σε σχεση με τα αυτοκινητα, χτυπανε πανω στην αγαπη μας οι αντιπροσωπίες... Ακομα και το Vstrom δεν εχει φτηνο service λοιπον, ας ξεχασουμε ολα αυτα περι BMW σιγουρα αν σου βγαλει καποια ζημια εκει ξεβρακωνεσαι αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...

Εγω σου ευχομαι να χαρεις οτι μηχανακι και να παρεις και μονο που δεν αντεξες το scooter για μενα λεει πολλα....παντα ορθιος!!!
Reply With Quote