View Single Post
Παλιό 03-06-2010, 23:23
Lerian Ο/Η Lerian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Λ Ε Ρ Ο Σ
Μoto: R 1150 GS Adv - X9 125
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
Καποιοι λενε οτι τα Bmw δεν εχουν αλογα,,,,,,εγω κυριοι,,,,τ αεχω βγαλει εξω για διαλλεμα!!!!!!!!(quiz----βρειτε μου το(ν)γαιδαρο στην φωτο!!!)

και τελος γιαυτους που με παρουσιαζουν δολοφονο!!!!

για το πουλακι δεν φταιο εγω--μου τοπ πεταξε ενας με ενα honda!!!!

οσο για την Princess εχω μια ακομα συλλογη!!!!!

μυγακια κουνουπια πεταλουδιτσες---!!!!2 ακριδες,,,,καλα καλα....μην βαρατε--το πουλακι δεν εμεινε επανω...α ρε μανα που ειναι το φλομπερακι οταν το θες....!!!???

αρε ρε σκουπα που την ειχαμε.....ουτε το πουλακι δεν μαζεψατε με τον κουμπαρο...!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
μπηκα στο μπλε τζαμι τους με ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΛΤΣΑ....ασε που εχω ενα θεματακι,,,με τα ποδαρακια μου!!!(οσοι ηταν σε αποσταη 10 μετρων--καταλαβαν...)

κατι ξερει η μαρια και πιανει την μυτη της,,,,,

Φίλε μου με αυτά που κάνεις δεν βοηθάς καθόλου το image της χώρας σου.
Γαΐδαρος, δολοφόνος και βρομίλος ότι χειρότερο είχαμε να δείξουμε στους Τουρκαλάδες το είδανε... πράγματι δε χρειάζεται να ξαναπάς... κάνεις κακό στη χώρα μας... δεν το καταλαβαίνεις...;;;
Η κακομοίρα η Μαρία τι σου φταίει...;;; Απορώ δηλαδή τι σου βρίσκει...;;; Όλα τα καλά τα έχεις !!! (κουράγιο Μαράκι...)
Και το κερασάκι στην τούρτα βέβαια είναι ότι είσαι και γκρινιάρης

Τι να πω, μπράβο ρε παιδιά είστε ήρωες
που τον αντέξατε !!!

Πέρα από την πλάκα, συγχαρητήρια σε όλους σας, που κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, τα καταφέρατε... Περάσατε ωραία μπορέσατε και συντονιστήκατε και φυσικά το πιο σημαντικό πήγατε και γυρίσατε σώοι.
Μπράβο GSForum !!!
Reply With Quote