Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas
εγω δεν μιλησα για to varadero.........εδω συζηταμε για το αν ειναι καλυτερο το νεο tenere απο το gs......μην μπερδευεσαι!! 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas
To tenere ειναι εκατο χρονια μπροστα,απο την αεροψυκτη γερμανοκασελα που καβαλατε παιδες...... 
|
Ναι ακριβως αυτο λεω και εγω, εδω 'συζηταμε' για το πιο ειναι καλυτερο. Αλλα αλλο πραγμα ειναι συζηταμε, και αλλο κραζουμε. Και νομιζω οτι τα εκραξες τα γερμανικα, δεν 'συζητησες'. Αυτο που εγραψες ηταν υπερβολικο, δεν ηταν συζητηση. Εγω δεχομαι ολα τα αρνητικα που θα μου πει καποιος για τα γερμανικα, αρκει να μου τα πει ηρεμα χωρις εμπαθεια η προκαταληψη, και με επιχειρηματα, και οχι να μου λεει υπερβολες. Αρα με αναγκασες και σου απαντησα στο ιδιο υφος πριν. Και στην τελικη ξερεις που γραφεις, εισαι σε ενα φορουμ που οι περισσοτεροι εδω εχουμε επιλεξει να εχουμε, και αγαπαμε αυτες τις μηχανες. Εισαι ο εξυπνος που ερχεσαι να μας κραξεις? Ειναι σαν να παω εγω στο varadero φορουμ π.χ. και να τους πω οτι μαγκες το varadero ειναι @@@κουβας. Αυτοι θα μου πουν και με το δικιο τους, τι μας λες ρε μαγκα, και τι θες εδω τοτε, να μας το παιξεις εξυπνος?
Και δεν διαχωριζω τους μοτοσυκλετιστες με την μαρκα, απλα νομιζω οτι πρεπει να σεβομαστε την επιλογη του οποιουδηποτε, και οπου διαφωνουμε να το κανουμε πολιτισμενα.